site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk MHP’de kongre süreci başladı

Selçuk MHP’de kongre süreci başladı
12.11.2014
A+
A-

mhpselcuk

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanlığı’nda kongre süreci başladı. Bir ay içerisinde yapılması planlanan MHP İlçe Kongresi için hazırlıklara şimdiden başlandı.

Kongre süreci ile ilgili bir açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Ali Gümrah; “Kongre tarihimiz ileriki günlerde netleşecek. Kongreler, partilerin can damarıdır, tazelenmek ve güçlenmek demektir. Partimizin bu süreçten güçlenerek çıkacağından kuşku duymuyorum. Bu bir bayrak yarışı olacaktır. Ana maksat tabi ki halkımıza en iyi hizmeti sunmak ali-gumraholmuştur. Partimizde birbirinden yetenekli birçok arkadaşımız var. Kongre sürecinde her kim seçilirse seçilsin görevini layıkıyla yerine getireceğinden eminim. Şimdiden aday olacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Dürüst,ahlaklı,tüm Selçuk’u kucaklayan bir yönetimle hedefe ulaşacağız. Selçuk halkı bize güveniyor ve inanıyor. Biz doğru işler yaptığımızda bize destek vereceğinin işaretini Selçuklular, 2014 yerel seçimlerinde 5202 oy vererek vermiştir. Selçuk için doğru bildiklerimizi eğilip bükülmeden tek vücut olarak dile getireceğimiz gerçeğini herkesin bilmesini isterim. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü konusunda yıkılmayan tek kale konumundaki ülkücü hareketin bundan sonra da arsıza, hırsıza, yolsuza ve bölücülüğe karşı mücadelesini Selçuk`ta da sürdüreceğimizi kamuoyunun bilmesini isteriz. Kongremizin tüm Türk Milliyetçilerine ve Selçuk`a hayırlı olmasını dilerim. Kongrelerimiz 2015 yılında yapılacak genel seçimlere yönelik gücümüzü daha da arttıracaktır” dedi.

Bir ay içerisinde yapılması planlanan kongre için yeni bir yönetim ve yeni yüzler için kolları sıvayan teşkilat mensupları kurulacak olan yeni, genç ve dinamik bir yönetim ile Selçuk’ta hedeflerine ulaşacaklarını söylediler. Sürpriz adayların çıkması beklenen MHP Kongresi bir ay içerisinde yapılacak.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Öncelikle yanlış anlaşılmasın. Benim amacım partinin iç işlerine burnumu sokmak ortalığı karıştırmak değil. oturduğum yerden ahkam kesmek değil
    Bir siyasi partide genç, dürüst, çalışkan ve dava eri insanlar çokça bulunabilir. Ancak bu insanların önü açılmıyorsa, onların yetişmesi, kendilerini geliştirmesi için gerekli zemin hazırlanmıyorsa, o değerlerin partiye değer olarak yansıması mümkün olabilir mi? Ülkücü hareket o gençlerin enerjisinden, çalışkanlığından ve dürüstlüklerinden istifade edebilir mi?
    Halbuki en başta Milliyetçi Hareket Partisi, bir şehzade titizliğiyle yetiştirmeli elindeki genç değerleri. Her açıdan onlara destek olmalı, tecrübe kazanmalarını sağlamalı, geleceğe taşımalı.
    MHP’de daha genç ve herkesimden genç isimler yönetimde yer almalı, Partililer gençlere daha fazla güvenmeli. Ama bu seçimde ama bir sonrakinde gençler çok daha fazla öne çıkmalı, çıkarılmalı.