site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk MHP’de Coşkulu Bayramlaşma

Selçuk MHP’de Coşkulu Bayramlaşma
18.10.2013
A+
A-

mhp-bayramlasma (4)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuk İlçe Teşkilatında bayramlaşma töreni düzenlendi. Törende birbirine kenetlenmiş şekilde bayramlaşan MHP’liler birlik beraberlik mesajı verdiler. Oldukça yoğun bir ilginin olduğu törende konuşan MHP İlçe Başkanı Levent Görür yapmış olduğu konuşmada; Bayramlaşmamıza katılan herkese çok teşekkür ederim. Ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Ama bu zor günleri de birlikte aşacağız. Önemli olan milletimizle bütünleşmektir. MHP kadrolarının bunu başaracağına inanıyorum dedi.

MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür konuşmasına şöyle devam etti;

Bugün burada dava arkadaşlarımızla bayramlaşmak üzere davamızın kalbi olan partimizde toplanmış bulunmaktayız. Hepiniz hoş geldiniz. Bayramlar bir ülkeni milli ve dini dayanışma günleridir. Bayramlar sevinç günleridir. Bayramlar mutluluk günleridir. Ancak bizler yine buruk bir bayrama ulaşmış bulunmaktayız. Burukluğumuzun birçok sebebi vardır. Hangi birini sayalım? Ayaklar altına alınan Milliyetçiliğimizi mi, delik deşik olan Suriye sınırımızı mı, itibarsızlaştırılan ordumuzu mu, Milliyetçi Ülkücü harekete atılan iftiraları mı, kaldırılan Andımıza mı? Daha hangi birini sayalım?

Artık bu gidişe bir dur demenin zamanı gelmiştir. 30 Mart 2014’de Mahalli İdareler Seçimi bunun için çok büyük bir fırsattır. Milliyetçi hareket Partisi bu seçime bu gözle bakmaktadır. Ve tabi bunu başarmanın en başta yolu; birlik, beraberlik içinde olmaktan geçiyor. Bu vesile ile diyorum ki; artık bir olalım, hep beraber hareket edelim, tek yumruk olalım. Çünkü birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır diyor Allah Resulü. Başka söze ne hacet, hepimizin bayramı kutlu olsun.

Son olarak şunu demek istiyorum Selçuk yerel seçimlerde ne AKP’ye mecbur, ne de CHP’ye mahkûm değildirler. Genelde Türk milletine hizmet etmeyen ve Cumhuriyetin içini boşaltan AKP ve yerel de hizmet etmeyen CHP’den Selçuklular kurtulacaktır. Selçukluların yeni bir heyecana ve umuda ihtiyaçları var bunun için de en iyi adres MHP’dir. Bu iki partinin milletimizi ezmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

mhp-bayramlasma (2)

mhp-bayramlasma (1)

mhp-bayramlasma (3)

mhp-bayramlasma (5)

mhp-bayramlasma (6)

mhp-bayramlasma (7)

mhp-bayramlasma (8)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    hiçbirinde menfaat yok hiçbirinde yamukluk yok onurlu insanlar helal olsun oyum mhp ye