site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk MHP’de Bayramlaşma

Selçuk MHP’de Bayramlaşma
29.07.2014
A+
A-

selcuk-mhp-bayramlasma (3)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuk ilçe Başkanlığı’nda, bayramlaşma töreni düzenlendi.

MHP Selçuk İlçe Binasında düzenlenen Bayramlaşma törenine İlçe Başkanı Ali Gümrah, Yerel Seçmlerde Selçuk Belediye Başkan Adayı olan Levent Görür, Ülkü Ocağı Başkanı Memiş Esener, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Aile sıcaklığı içerisinde gerçekleşen bayramlaşmaya vatandaşlardan ilgi büyüktü. MHP İlçe Başkanı Ali Gümrah yaptığı konuşmada şunlara yer verdi; Bayramlar bizlerin kaynaşması için vesiledir başı mağfiret sonu kurtuluş olan Ramazan ayını geride bırakmanın üzüntüsü içerisindeyiz Filistin’de, Gazze’de, Kudüs’te, Suriye’de, Irak’da, Doğu Türkistan’da Myanmar’da yaşanan insanlık dışı hareketlerin biran önce son bulmasını yüce Allah’tan temenni ediyoruz bu vesileyle uzaktan yakından bayramlaşmamıza katılan tüm ilçe halkımıza teşekkür ediyor, huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum”dedi.

İlçe Başkanı Ali Gümrah sözlerine şöyle devam etti; ”Bayramı bayram tadında yaşamak istiyoruz. Ama bu mübarek Ramazan ayı içerisinde Türk-İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşı hepimizi derin üzüntüye boğmuştur. Yine ülkemizin yaşadığı karmaşanın getirdiği sıkıntıları hep birlikte yaşıyoruz. Bu nedenle bu bayramı buruk yaşıyoruz. Ama binlerce yıllık devlet geleneği olan milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelecektir. Bunun yolu da her zaman söylediğimiz gibi birlik ve beraberlikten geçiyor” dedi.

selcuk-mhp-bayramlasma (1)

selcuk-mhp-bayramlasma (2)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    tek gerçek mhp gerisi hikaye