site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk MHP İlçe Teşkilatı Görevden Alındı

Selçuk MHP İlçe Teşkilatı Görevden Alındı
18.08.2016
A+
A-

MHP’de Akşener’in kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmesiyle başlayan hareketlilik İzmir’e de sıçradı. Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür görevinden alındı..
İzmir’in en başarılı ilçe başkanlarından biri olan Levent Görür’ün görevden alınması ilçe kamuoyunda ve partililer arasında büyük bir şok yarattı. Birçok Ülkücü ise sosyal medya üzerinden bu duruma tepki gösterdi. Selçuk MHP’de yeni ilçe başkanının kim olacağı ve ne zaman atanacağı ise henüz bilinmiyor.

MHP’de Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye karşı oluşturulan muhalefet ve imza hareketinin içinde yer alan Meral Akşener ile beraberinde 4 kişi geçtiğimiz günlerde kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.
Akşener’in yanında Ayhan Erel, Ali Sağır ve Mehmet Bilgiç’in de parti üyeliğinden kesin çıkarma cezasının uygulanması talebiyle tedbirli olarak Merkez Disiplin Kuruluna sevklerine karar verilmesinin ardından teşkilat hareket geçti.
İl ve ilçe teşkilatlarında imzacılara karşı bir başlatılan hareket geçtiğimiz gün Antalya’da çok sayıda teşkilatın feshedilmesinin ardından İzmir’e de sıçradı.

İzmir’de 5 ilçe teşkilatının feshedilmesine karar verildi. Genel Merkez tüzüğün 34.maddesini dayanak gösterek Selçuk, Karaburun, Urla, Tire ve Menderes teşkilatlarının feshedildiğini açıkladı.

yeni_atamalar_mhp

YORUMLAR
  1. Mehmet Turan dedi ki:

    Tek cümleyle yazıklar olsun

  2. mehmet alperhan dedi ki:

    Adam gibi adam, her yönü ile gerçek bir ülkücüsün başkanım. Dik, onurlu olduğun kadar dürüst bir lidersin. Selçuk halkı olarak gerçekten merak ediyoruz kalkmışa oturacak olanı, bir ülkücüyü harcanmasına seyirci kalacak olanları. Ülkücüye haksızlık edilirken koltuk sevdasına düşecek koltukçuları çok merak ediyoruz. Ülkücü ülkücünün kardeşi diyenleri kardeş onurunu yerle bir edilmesini alkış tutanları ibret olarak seyredecek ve not edeceğiz başkanım.

  3. Hüseyin Bardakçı dedi ki:

    Başı dik onurlu başkan biz seninleyiz bugünler gelip geçer önemli değil aslında yazacak çok şey var ama şimdilik kalsın

  4. GÖKTÜRK dedi ki:

    BİZ SENİNLE BİRLİKTE BU YOLDA YÜRÜMEKTEN HEP GURUR DUYDUK, SEN GÖNÜLLERİN BAŞKANISIN.