site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk MHP Adayını Seçim Havasında Tanıttı

Selçuk MHP Adayını Seçim Havasında Tanıttı
11.12.2013
A+
A-

selcukmhp-adaylik-aciklamasi (2)

MHP Selçuk ilçe teşkilatı, Belediye Başkan Adayını partililerinin yoğun katılımıyla düzenlenen törenle tanıttı. İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek başkan aday adaylığını açıkladıktan kısa bir süre sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından ismi açıklanan Levent Görür, parti binasında düzenlediği tanıtım toplantısında adaylığını değerlendirdi. Görür, “Teşkilatımın ve Selçuk halkının yüzünü kara çıkarmayacağıma namus ve şeref sözü veriyorum” dedi.

Yaklaşan yerel seçim sürecinde işinin zor olduğunu, çünkü bir tarafta belediye ve CHP, öbür yanda iktidar  ve AKP olarak değerlendiren Görür, ancak işini bir nebzede olsa kolaylaştıran da aslına yine bu iki parti olduğunu söyledi. Konuşmasında Türkiye’nin ve Selçuk’un iktidarını eleştiren MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, “25 yıldır Selçuk’a bir şey yapmamış bir CHP, 11 yıldır yüzümüze bile bakmayan bir AKP.  Hangi yüzle karşınıza çıkıp oy isteyecekler çok merak ediyorum” dedi

Mal varlığını açıkladı

Tertemiz, şaibesiz bir kadroyla, hiç kimseden korkmadan bu yola çıktığını, geçmiş kaygısı, gelecek kaygısı olmadan bu yola çıktığını, bu yolda önce Allah’a sonra Selçuk halkına güvendiğini belirten Görür, “Ben belediye seçimlerinde aktif rol oynayacak rakiplerimin mevcut konumda olmadan önceki malvarlıklarını çok merak ediyorum. Alacakları, borçları ve şu an ki durumlarını merak ediyorum. Ben de dahil olmak üzere herkesin Selçuk halkına bir açıklama yapmasını beklerim. Bu konuda ilk adımı ben atmak istiyorum ve mal varlığımı sizlere açıklamak istiyorum. Yani seçimden önce nelerim var, seçimden sonra nelerim oldu.. Zamanı geldiğinde Selçuk halkının rahatlıkla benden bunun hesabını sorabilsinler diye şimdi mal varlığımı tüm kamuoyuna açıklıyorum. 5 dönüm zeytinlik, 11 dönüm meyve bahçesi, 1 araba, 4 dairem var” diyerek, bu davranışın birilerine mesaj olmasını diledi.

1992 yılından bu yana aktif siyasetin içinde olduğunu, nelerin nasıl döndüğünü, siyasi ahlaksızlıkları, verilen korkuları, aba altından sopaları, tehditlerin hepsini çok iyi bildiğini, bazılarını da bizzat kendisinin yaşadığını ifade eden MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, “Korkunun ecele faydası olmadığını bilen birisi olarak, korkmadan, lafımı esirgemeden Selçuk için yapılması gerekenleri, yanlışları, doğruları hep haykıracağım. Çok kişinin tekerine çomak sokacağım. Beni destekleyenlerden de yılmadan, korkmadan doğru bildiklerini söylemelerini istiyorum. Rakipler ortada; biri Selçuk’u tüketti, öbürü Türkiye’yi bitirdi. Birisi, 25 senedir yapamadık bir 5 sene daha diyecek. Diğeri, biz Türkiyeliyiz, açıldık saçıldık karşınıza geldik, diyecek. Peki seçilemezsen ne dersin?..  Tabi ki, bakın başınızın  çaresine diyecek..” şeklinde konuştu.

VEFA ÜLGÜR BELEDİYE BAŞKANI, ZEYNEL BEY BAŞKAN DANIŞMANI

Ak Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve mevcut CHP’li Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür ile Selçuk eski Belediye Başkanı Kamil Subaşı ile ilgili geçmişte yapılan siyasetten örnek veren Görür; “Hep beraber biraz geçmişe gidelim ve muhtemel rakiplerimi şöyle bir inceleyelim. Kamil Subaşı. CHP Belediye başkanı, Sema Yeşilçimen, sekreteri ve 2. adam Vefa Ülgür meclis üyesi ve CHP ilçe başkanı. Vefa Ülgür Belediye başkanı, bugünkü Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Zeynel Bakıcı başkan danışmanı. Yıl 2013 Vefa Ülgür Belediye başkanı, Sema Yeşilçimen AKP ilçe başkanı, Zeynel Bakıcı başkan aday adayı. Manzara nasıl gayet samimi ve düzgün değil mi? Selçuk halkı her şeyin farkında ve alternatif arıyor. Ben bu sebeple aday oldum. Bu konuda kendime güveniyorum. Selçuk’u en iyi şekilde yöneteceğime inanıyorum” ifadesinde bulundu.

LEVENT GÖRÜR SADECE MHP TABANI VE SELÇUK HALKI İLE İTTİFAK YAPAR

Selçuk kamuoyunda çıkan bir takım dedikodulara da yanıt veren MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, bu konuda şunları kaydetti: “Levent Görür’ün derdi parasına para katmak değil, yandaşlarını zengin etmek değil, Carpouza Kafenin, SEGAŞ’ın, havuzun, ADD Parkı’nın sahiplerini şimdiden ayarlamak değil, yapılan yanlışların intikamını aynı yanlışları yaparak almak değil. Levent Görür’ün derdi, parasızlıktan, işsizlikten evlenemeyen gençler, park köşelerinde uyuşturucu koşturan gençler, evine ekmek götüremeyen esnaf, çocuğuna okul harçlığı veremeyen baba, ürünü tarlada çürüyen çiftçi, hayvanı para etmeyen üretici, sonumuz ne olacak diyen turizmcidir. Bu yola korkmadan çıktım. Başıma geleceklerin de az çok farkındayım. işimle uğraşacaklar, bir sürü dedikodu yapacaklar. Ben kendimden eminim. Allah rızası için sizler de benden emin olun. Rakiplerimin geneli ne kadar partileri farklı da olsa kökleri aynı olduğu için izleyecekleri politikalar birbirine benzer olacaktır. “Çamur at izi kalsın” politikası. Hatta buna başladılar bile. Benimle ilgili kafanızı karıştırma politikası izleyecekler. En kısa yolda söylüyorum. 24 saat mesaideyim. Kafanızı bulandıran en ufak söylemde çıkın gelin ve açık yüreklilikle bana sorun. Hatta kafanızı karıştırmaya uğraşan siyaset simsarlarına da “gel gidelim, kendisine soralım” deyin.      Selçuk’ta yıllardır siyaset yapan ve yaptığına inanan bir takım insanlar var. Bu insanlar kendi geçmişlerinden olacak ki kimsenin dürüst siyaset yapacağına inanmaz ya da inanmak istemez. Bunların görevi kahve köşelerinde dedikodu yapmak ve insanları yanlış yönlendirmektir.  Şimdiden başladılar, Levent çok çalışıyor, bizi bölecek, şuna faydası olacak. Bir diğer söylemde Levent az çalışıyor. Tabanı şuraya kaçacak. Bu şekilde siyaset yapan soysuz ve ahlaksızlar çıkarsa, gereken cevabı yüzlerine haykırın. Levent Görür sadece MHP tabanı ve Selçuk halkı ile ittifak yapar. Selçuk halkı bize inanıyor. Birinizin Selçuk’u, birinizin Türkiye Cumhuriyeti’ni getirdiği durum Selçuk halkının gözünden kaçmıyor. Benim hemşerim cahil değil, her şeyin farkında. Makarnaya, bulgura, zeytin odununa, kömüre değil, vatanına, Cumhuriyet’ine  sahip çıkacak. Biri belediye imkanlarına sığınmış, birisi iktidar imkanlarına. Bizim sığınacak tek limanımız yüce Rabbimiz ve saygıdeğer Selçuk halkıdır. Bu kardeşinizden desteğinizi esirgemeyin.”
Haber: Nilüfer ÖZTÜRK SİLAY

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

TOPLANTI SONUNDA PARTİLİLER HEP BİRLİKTE FOTOĞRAF ÇEKİLDİLER, BAŞKAN GÖRÜR TEBRİKLERİ KABUL ETTİ. (VİDEOSU AŞAĞIDA)

selcukmhp-adaylik-aciklamasi (3)

GÖRÜR’DEN HER YÖNE GÖNDERME

Ülgür’e : 25 Yıldır yapamadıklarını  (CHP olarak) bir 5 yıl daha isteyerek mi yapacaklar

AKP’ye: Seçilemeyince bu arkadaşlar yok oluyorlar. Ne düğünümüzde ne cenazemizde yoklar… Ama şimdi seçim geldi. Cenazelerde ağlıyor, düğünlerde en önde oynuyorlar.

Belediye yönetimine: Seçimden sonra 3 kapı geçersiniz, 4.kapıdan sizi geri gönderirler.

Güvenlik hakkında: Koruma Ordusunu kaldıracağım. Ben Selçuk’ta gezerken arkama bakacaksam Allah bu görevi bana nasip etmesin. Demek ki arkadaşların çekineceği bir şeyler var ki korumayla geziyorlar. Bir diğer parti de Emniyet mensuplarını 24 saat kapısında nöbet tutuyorlar. Demek ki ülkeyi öyle bir hale getirdiler ki 24 saat koruma bulunduruyorlar.

Zeynel Bakıcı’ya: Madem ki geçen seçimde kendin aldın o kadar oyu, buyur o zaman aday gösterilmediğinde  ‘bağımsız çık’ görelim bakalım ne kadar oy alacaksın. Görelim, bizde seni o zaman taktir edelim.

Nükhet Hotar’a :  Bilintur hakkında sözlerini tutmadı. Seçimden sonra kendisini göremedik.

Adaylara ve diğer parti yöneticilerine: İlk mal varlığıyla ilgili açıklamayı ben yaptım. Belki örnek olur. Ülgür’de diğer adaylarda hatta ilçe başkanları da bir açıklayıversin mal varlıklarını.

Selçuk  Seçmenine:  25 yıldır korkularla yönetiyorlar. Aba altından sopa,  tehdit, işe almalar, işten çıkarma tehditleri. Bunları hem CHP hem AKP yapıyor. Halkın desteğiyle Belediye başkanlığını alırsam Selçuk’ta kimse kimseyi tehdit edemeyecek. İşiyle aşıyla uğraşamayacak. Çirkef siyaseti bitireceğim. Korkunun ecele faydası yok. Tüm Selçuk halkını korkusuzca MHP’yi desteklemeye davet ediyoruz.

Yeşilçimen’e: Beyin jimnastiği yapıp 25 yıl öncesine gidelim. 25 Yıl öncesi Kamil Subaşı Belediye başkanı Sema Hanım Kamil beyin sekreteri. Hepinizin bildiği gibi Selçuk Belediyesinin 2.adamı sıfatında.Ne yapmak lazımdı Kamil Subaşı’na ulaşmak için Sema hanımı görmek lazımdı.Yıl 2013 Vefa Ülgür belediye başkanı Kamil Subaşı müthiş bir muhalif  Sema Yeşilçimen tam zıt bir partide ilçe başkanı. Zeynel bey belediye başkan aday adayı. Peki sen bu adamı beğenmiyordun da niye danışmanlık yaptın… Tam zıt bir partide aday adayı olarak ortaya çıktın. Sema hanım sen CHP nin en önde gelen insanlarından biri değil miydin? Ne oldu aranızda da bir kısmınız CHP’de,  bir kısmınız muhafazakâr kimliğiyle bilinen AKP’de siyaset yapar oldunuz?

Partililere: Bunlarla ölüme bile giderim. 1992 yılından beri rahmetli Başbuğ’un açılışını yaptığı günden buyana 21 yıldır partide görev yapıyorum.1988’de Ülkücü harekete girdim. Yıl 2013 hiç bir çıkar hiçbir menfaat beni başka yollara sevk etmedi.
KAYNAK: EFES HABER

selcukmhp-adaylik-aciklamasi (1)

selcukmhp-adaylik-aciklamasi (4)

selcukmhp-adaylik-aciklamasi (5)

selcukmhp-adaylik-aciklamasi (6)

selcukmhp-adaylik-aciklamasi (7)
HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…



TOPLANTI SONUNDA PARTİLİLER HEP BİRLİKTE FOTOĞRAF ÇEKİLDİLER, BAŞKAN GÖRÜR TEBRİKLERİ KABUL ETTİ. (VİDEOSU AŞAĞIDA)

YORUMLAR
  1. murat dedi ki:

    Efeste dönen dolapların, bilintura verilen satış mazalarının, ilçeden sürgüne gönderilen emniyet mensubu ve memurların hesabını sor levent başkan.

  2. Anonim dedi ki:

    söylenmiyenleri söylemiş helal..

  3. Anonim dedi ki:

    valla görünen şudurki bi dip dalgası başladı..selçuğun %60 ının ikinci partisi mhp valla benimde ikinci partimdi şu an 1. partim oldu

  4. muhafazakar dedi ki:

    Allahın adıyla işe başlayanlara benim oyum..helal olsun

  5. ÜLKÜCÜ GENÇLİK dedi ki:

    Ölümüne seninleyiz LEVENT BAŞKANIM.
    bizlere ne emredersen onu yapacağız biz hazırız
    YETER Kİ SEN YÜRÜYÜN DE.

  6. ESNAF dedi ki:

    Sayın Levent bey senin en çok takdir ettiğim yönün kendi işin dahil çevrendeki dostlarının işlerini bile tavsiye ederek ilçenin esnafına yaptırarak ilçe ekonomisine katkıda bulunarak,ilçe esnaflarına yaptığın verdiğin destektir.Selçuklunun parasının ilçede harcanmasında çok emeğin var.Milliyetçi bu davranışlarının yanında bu ilçedeki senden yardım isteyen bir çok insanın işini görebilmek uğruna hiçbir şekilde çıkarsız siyaset ayrımı yapmadan herkese koşman birlik , beraberlik ve yardımlaşma ruhunu göstermen herkesle selamın sabahın olması herkesin gönlünü alman senin en güzel meziyetlerinden daha saymakla bitmeyen bu güzel insani yönlerinden dolayı çıktığın bu liderlik yolunda selçuk halkı sana bunları en azından borçludur.Kısaca sen çok güzel şeyler ektin bu ilçeye şimdi ise sen mütevazi kalender karakterin öyle görmese de bunların meyvesini biçme zamanın gelmiştir.Başarı ve halka hizmet gücü senin en büyük desteğindir.

  7. mehmet kunt dedi ki:

    ALLAH ALLAH bozkurtlar geliyor hayırlara vesile olsun başkan arkandayız üç hilali selçuk kalesine dikelim inşallah!

  8. Anonim dedi ki:

    levent görür ve arkadaşları büyük oyunu bozmaya geliyor dürüst şahsiyetli kişilerin herzamna yanında olmak lazım, akp chp den artık bıktık şimdi sıra sizde

  9. vatandaş dedi ki:

    İşte buya MHP özüne döndü ve adayını buldu,SELÇUK silkelenip üzerideki tozunu silkeleme zamanı gelmiştir yeter artık yandaşçı guruplardan ve yirmbeş yıllık yani çeyrek asır lık kamburundan kurtulma zamanıdır. ilçemizin ikdidar güçünede iğtiyacı yoktur, Bir tarafta hayinleri sayın ve bey efendi yapan ikdidarı temsilçileri , bir taraftada yirmibeş yıldır bizleri uyutan, toz pembe hayallerlen avutan yerel yönetim,baskılarına ve tehtitlere dur deyip kenetlenip birlik olma zamanıdır.

  10. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    SAYIN LEVENT GORUR BEY’ E BASARILAR DILIYORUZ…

  11. Hayri ERSU dedi ki:

    Öncelikle levent arkadaşımızı tebrik ederim dürüstlüyü ve halktan biri olarak belediye başkan adaylıhını açıkladıhı için tüm kalbimle inanıyorum ki levent arkadşımız selçuk için çalışacak selçukluya daha güzel bir selçuk olmasını sağlayacak tır şimdiden başarılar dilerim GÜZEL BİR SELÇUK İÇİN

  12. ... dedi ki:

    tebrik ederim.. Allah yar ve yardımcınız olsun.İnşallah selçuk halkı sizin dürüstlüğünüzü görür

  13. HALİL ASLAN dedi ki:

    LEVENT ADAYLIĞIN HAYIRLI OLSUN ALLAH YARDIMCIN OLSUN ..