site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Mezarlığına Kaldırım

Selçuk Mezarlığına Kaldırım
09.07.2012
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam eden Selçuk Belediyesi, Selçuk Mezarlığı’na yapılacak olan kaldırım için çalışmalarına devam ediyor.

Kuğulu park önünden mezarlık alanına doğru yaklaşık 600 metrelik alana parke taş döşemesi yapılarak vatandaşların hem cenaze günlerinde hem de mezarlık ziyaretlerinde mezarlığa ulaşımları kolaylaştırılıyor.

YORUMLAR
  1. vatandaş 1982 dedi ki:

    insanlar yaşarken selçuktan bişey göremedi bari öldükten sonra bi fayda görsün not:selçukta mahalleler de kaldırımlar harabe durumda

    1. Selçuklu dedi ki:

      çok doğru söyledin arkadaşım mahallelerdeki kaldırımların durumları içler acısı..

  2. Öznur ÇALIKUŞU dedi ki:

    Mahallelerde kaldırım mı var. Kaldırımlarda ağaç, elektrik direği, reklam tabelaları, çöp konteynerleri ve bol bol da araba var. 30 cm yüksekliğindeki kaldırıma araba park edicem diye uğraşırsan kaldırım diye birşey kalmaz.

  3. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    ana yol ile her turlu tehlikeyi onluyecek sekilde yapilmasi çok uygundur…. (tel orgu falan yol boyunca çekilebilinir) iyi çalismalar….