site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Melekleri ağırlayacak

Selçuk Melekleri ağırlayacak
17.04.2015
A+
A-

BULENTCİNEL-selcuk

‘Melekler Buluşuyor Projesi’ kapsamında İzmir’e gelecek DownSendomlu öğrenciler Selçuk’u ziyaret edecek. 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Selçuk’a gelecek Down Sendromlu çocukları ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını kaydeden Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel, 30’a yakın çocuk için bir dizi program hazırladıklarını söyledi.

Anadolu Down Sendromu Derneği ve Batman Down Sendromlular Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Melekler buluşuyor Projesi’ kapsamında İzmir’e gelecek olan Downsendromlu öğrenciler, Selçuk’u da ziyaret edecek. 22-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek proje çerçevesinde 4. gün Selçuk’a gelecek öğrencilere Selçuk Belediyesi ev sahipliği yapacak.

Toplum olarak hepimiz…

Selçuk’un tarihi değerlerini görme fırsatı bulacak downsendromlu öğrencileri ilçelerinde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirten Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel, “Toplum olarak down sendromlu çocuklarımıza karşı ilgili ve duyarlı olmalıyız. Meleklerimizin böyle bir gezi kapsamında Selçuk’u da görmesini istedik. Bu tür organizasyonlar aynı zamanda downsendromu ile ilgili farkındalık oluşturması açısından da ciddi öneme sahip. 25 Nisan günü 30’a yakın öğrencimize Selçuk’un tarihi bölgelerini gezdireceğiz. Onların da bu geziden mutlu ayrılacağından şüphemiz yok” diye konuştu.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Bülent Hocam,kültür ve sanat faaliyetlerine verdiğiniz büyük emek ve çalışmalarınız nediyle sizi kutluyorum.