site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Lisesi Mezunları İlk Genel Kurullarını Yaptı

Selçuk Lisesi Mezunları İlk Genel Kurullarını Yaptı
22.08.2014
A+
A-

selcuk-lisesi-mezunlari (2)

Selçuk Lisesi’nden geçmiş yıllarda mezun olmuş öğrencilerin kurduğu Selçuk Lisesi Mezunları Derneği 1. Olağan Genel Kurulu öğretmen evinde coşku içinde yapıldı.

Selçuk Lisesinden mezun olan ve uzun yıllar bir araya gelmek için mücadele eden Selçuk Liseliler birinci olağan Kongrede heyecanlı bir seçim atmosferi yaşadılar.

Önce divan seçimi yapıldı. Emekli Öğretmen Atay TOZLU tüm üyeler tarafından divan başkanlığına oy birliği ile aday gösterildi. Atay Tozlu böyle anlamlı bir kongreye başkanlık etmekten büyük bir onur duyduğunu belirterek, kongrenin Selçuk’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra, gündem maddeleri okundu. Yönetim Kurulu faaliyet raporu çoğunlukla ibra edildi.

Kongreye katılan efsane Okul Müdürü Nurhan YETİZ, “Selçuk Liseli olmak bir ayrıcalıktır” sözünü hatırlatarak öğrencilerinin böyle anlamlı bir günde bir araya gelmelerinden duyduğu sevinci belirtti. Selçuk Lisesi mezunlarının tümünün Selçuklu olmaktan gurur duyduklarını, böyle bir birlikteliğin Selçuk’a büyük bir güç katacağını belirtti. Tüm dernek üyelerinin bu günden itibaren nerede ve hangi kurumda olursa olsun birbirlerine destek vermelerini yapacakları her işte, atacakları her adımda bir ve beraber olmalarını temenni ettiğini söyledi.

Daha sonra dernek üyelerinden İzmir Büyük Şehir Belediyesi çalışanı Hüseyin AŞIK, dernek üyelerinin her yerde birlikte görev almalarını, birbirlerini her alanda desteklemeleri gerektiğini belirtti. Yakında ilçemizde Kent Konseyi’nin kurulacağını ve bu kuruluşta yer alacak dernek üyelerimizin kayıtsız şartsız desteklenmesini istedi. Kent Konseylerinin demokratik ve yerinden yönetim konusunda çok önemli görevler üstlendiğini belirtti.

Yapılan seçimler sonucunda Yönetim Kurulu asil üyeliklerine;

İrfan YILDIZ, Ali Rıza ÇERÇİOĞLU, Bilgi KESKİN, Emine TAŞKINÇAY, Gürsel UÇAK, Ayşe KAÇER, Fatoş KANER

Denetleme Kurulu asil üyeliklerine;

Filiz ÖZDOĞAN, Sevilay KARAKAYA, Gülseren ATABAY seçildiler.

Haber: Mehmet Uyaroğlu

selcuk-lisesi-mezunlari (1)

selcuk-lisesi-mezunlari (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.