site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Lisesi 55. Dönem Mezuniyet Töreni Yapıldı

Selçuk Lisesi 55. Dönem Mezuniyet Töreni Yapıldı
06.06.2013
A+
A-

selcuklisesi-mezuniyettoreni-www.selcukhaber (2)

Selçuk Lisesi öğrencilerinin mezuniyet törenine Selçuk Kaymakamlığına vekâleten bakan Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, Milli Eğitim İlçe Şube Müdürü Hüseyin Çakal, ilçede yer alan diğer okulların müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve mezun olacak öğrencilerin aileleri katıldı.

Kalabalık davetli topluluğunun yanı sıra öğrenci velilerinin de ilgi gösterdiği diploma töreninde; ilk konuşmayı Selçuk Lisesi müdürü Ülker Zengin yaptı. Konuşmasında; ‘‘Sayın İlçe müdürüm, Saygı değer protokol üyeleri çok değerli meslektaşlarım, kıymetli misafirler ve sevgili öğrencilerim, bildiğiniz gibi Selçuk’un en eski ve en köklü lisesi olarak İlçemize 55 yıldır hizmet veren Selçuk Lisesinin 55. dönem mezuniyet törenine hoşgeldiniz. Ve onur verdiniz. Bizler başarılı öğrenciler yetiştirdiğimizi düşünüyoruz, gençlik vatan ve millet sevgisiyle dolu gençler yetiştirmek için çalıştık, gençlerimizi hayata ve yüksek öğrenime hazırladık, göstermiş olduğunuz gayretler neticesinde başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bu başarıda en büyük rol idareci ve öğretmen arkadaşlarımındır. Çok değerli velilerimiz kolay yetişmiyor, kolay yetiştirilmiyor insan. Siz geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimiz, okulumuzu temsil ettiğiniz her platformda bizleri onurlandırdınız; Sizleri tek tek yıllarca yürekten destekledik ve hep yanınızda olduk, bugün de sizler bizim umudumuz oldunuz, Selçuk Lisesi herkesin hayatında bir parça, bir umut oldu, sizler hep Selçuk Lisesi mezunu olarak kalacaksınız. Bu mutlu gününüzde sizleri kutluyor sizlere başarı ve mutluluklar diliyorum.

Çok kıymetli öğretmenlerim sevgili meslektaşlarım bu başarı sizlerin eseridir ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yücelttiğiniz bu gurur verici tablo için hepinize minnettarım. Aydınlık geleceğimizin parlayan yıldızları olan mezunlarımıza mutlu yarınlar diliyor bizi bu zorlu yolculukta yalnız bırakmayan siz sevgili velilerimizi saygıyla selamlıyorum’’ dedi.

İlçe Milli eğitim müdürü Özer Baki Şimşek ise yaptığı konuşmasında; ‘‘Bugün bu mutlu gününüzde aranızda olmaktan dolayı çok mutluyum ve çok sevinçliyim. Okullarımızda en mutlu günler mezuniyet günleridir ve yine en üzüntülü günlerde mezuniyet günleridir. Dört yıl boyunca bir çiçek yetiştirir gibi yetiştirip büyütüyorsunuz ve sonra başka ellere, başka yerlere daha güzel yerlere teslim ediyorsunuz. Değerli öğretmen arkadaşlarım bu gençlerimizi yetiştirdiniz ve geleceğe hazırladınız. Bir üst öğretime üniversiteye ve hayata hazırladınız. Onun için sizlere çok minnettarım. Çok teşekkür ediyorum sağ olun. Sevgili veliler sizlerde öğretmenlerimiz kadar emek sarf ettiniz sizlere de çok teşekkür ederim. Sağ olun var olun. Selçuk’un en eski lisesinin mezunları olarak sizlere yaşamınızda başarılar diliyorum’’ dedi.

Daha sonra mezun olan öğrenciler kendi aralarında bayrak ve flama teslim töreni yapıp. Folklor gösterisi ve ikram sonrasında program sona erdi.
selcuklisesi-mezuniyettoreni-www.selcukhaber (1)

selcuklisesi-mezuniyettoreni-www.selcukhaber (3)

selcuklisesi-mezuniyettoreni-www.selcukhaber (4)

selcuklisesi-mezuniyettoreni-www.selcukhaber (5)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.