site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Life Dergisi Yayın Hayatına Başladı

Selçuk Life Dergisi Yayın Hayatına Başladı
06.12.2013
A+
A-

selcuk-life-dergisi

Genç girişimci Nihat KASAP ve M. Ali KOÇYİĞİT editörlüğünde Selçuk’ta Hayat adlı dergi ilk sayısında büyük rağbet gördü.

İçerik olarak Selçuk’ta yaşam, magazin, siyaset, mizah, köşe yazıları ve güncel haberlerin yer aldığı dergi Selçuk’un ilk dergisi olma unvanını almış oldu. Yönetici kadrosunda uzman olan kişilerin yer aldığı çalışmalar ile daha ileriki sayılarımızda zengin ve her kesimin ilgiyle takip edeceği bir dergi olarak şimdiden uzun vadeli yayın hayatına devam edeceğini ve Selçuk halkının göstermiş olduğu teveccüh ve ilgi sayesinde aranan bir dergi olacağını ilk sayısında kanıtladı.

Nihat Kasap ve M.Ali Koçyiğit ile yaptığımız röportajda şunları söyledi:

Özellikle gençlerin ilgiyle takip edeceği Selçuk Life, verilen destek karşısında Selçuk halkına her türlü hizmeti ve yayın ahlakına uygun olarak herkesin merakla beklediği bir dergi olma özelliğini taşıyacak. Bize gösterilen bu teveccüh ve ilgi sayesinde bizde halkımızın takdirlerine gerektiği şekilde yayınımıza devam edeceğiz dedi.

selcuk-life

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Asil S. TUNÇER dedi ki:

    Selçuk Life dergisinde emeği geçen herkesi kutlarım. Tebrikler. Hayırlı Olsun.

  2. tebrikler dedi ki:

    böyle bir dergiyi selçuk’a kazandıran genç arkadaşlarımızı kutlarım. bu derginin desteklenmesi gerektiğini de buradan vurguluyalım.