site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Kuaförleri Eğitim Toplantısında

Selçuk Kuaförleri Eğitim Toplantısında
28.04.2016
A+
A-

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odasının organize ettiği eğitim toplantısında ilçede hizmet veren kuaförler bir araya geldi.

Kozmetolog Hakan Çuhadar tarafından saç anatomisi ve kimyası hakkında eğitim verilen toplantı ilçede hizmet veren çok sayıda kuaförün katılımı ile gerçekleşti. Sık karşılaşılan teknik sorunlar ve bu sorunların çözümlerinin anlatıldığı eğitimde kuaförlerin soru ve yorumları ile etkileşimli olarak katılması toplantıyı verimli hale getirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Selçuk Kültür Merkezinde gerçekleşen eğitim toplantısında SESO Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Güller, Başkan Vekili Özgür Aydoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hatice Korkmaz, Mükerrem Karataş ve Denetleme Kurulu Üyesi Burcu Karyanlı da hazır bulundular.

Eğitimler devam edecek

Bir gün önce karar verip kısıtlı zamanda duyurmaya çalıştığımız ilk toplantıya katılım umduğumuzdan daha iyiydi. Bir kısmını önceden tanıdığım bir kısmını ise bu toplantıda tanıdığım Selçuk ilçesinde hizmet veren değerli kuaför arkadaşlarım ile keyifli bir eğitim toplantısı gerçekleştirdik. Bu toplantı ilk fakat devam edeceğiz. Kuaför arkadaşlarımız ile birlikte bir takvim belirledik bu takvime göre bir davetiye hazırlayıp yollayacağız. Tarihler ve kapsam konusunda bütün kuaförlerimize bilgi verilecek, eğitim toplantılarımız zenginleşerek devam edecek.

Güller: Kolektif bir organizasyon oldu

SESO Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Güller ilk toplantının samimi ve verimli bir ortamda gerçekleştiğini söyledi ve sözlerine şöyle devam etti; “Bu eğitim toplantılarının Selçuk’ta başlamasına Başkan Vekilim Özgür Aydoğan ve kuaförlük mesleğini icra eden yönetim kurulu üyelerimiz Hatice Korkmaz ile Mükerrem Karataş’ın büyük emeği var. İlçemizde hizmet veren kuaför arkadaşlarımızın alçak gönüllü ve yeniliğe açık olması bu toplantıların gerçekleşmesinde önemli bir etken. Organizasyonun destekçisi biz, sahibi ilçemizde hizmet veren kuaförlerdir. Hiçbir beklentisi olmadan bize zaman ayıran Kozmetolog arkadaşımız Hakan Çuhadar’a ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

kuafor_seminer

kuafor_seminer2

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDA Kİ PLAYERDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.