site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Kızılay Derneğine Yeni Başkan

Selçuk Kızılay Derneğine Yeni Başkan
19.02.2013
A+
A-

selcuk-kizilay-dernegi (1)

20 yıldır Kızılay Derneği Selçuk Şubesi Başkanı olan Zeliha Vişte, gerçekleşen genel kurul toplantısında yerini 10 yıldır derneğin denetim kurulu üyeliğini yapan Ramazan Koyuncu’ya bıraktı.

Dernek binasında düzenlenen Olağan Genel Kurul Toplantısına dernek yönetim kurulu üyeleri ile Kızılay üyeleri katıldı. Divan Başkanlığını Yaşar Yılmaz’ın yaptığı Kızılay Derneği Selçuk Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı ve gündem maddeleri ile devam etti. 135 delegesi bulunan ve 63 delegenin oy kullandığı seçimler tek listeyle gerçekleşti.

1993 yılından bu yana Kızılay derneği Selçuk Şubesi Başkanlığını yürüten ve dolu dolu geçen bu 20 yılda Türk halkı için son derece önemli olan bu dernekte görev yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren seçimlerde Onursal Başkan olarak tektim edilen Zeliha Vişne, “Başkanlık görevinden ayrılmış olabilirim ama ben her zaman Kızılay’ın içindeyim ve Kızılay’ın yanındayım. 20 yıl benim için çok uzun bir süre ama bu 20 yılın nasıl geçtiğinin farkına bile varmadım. ben inanıyorum ki, yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız görevi bıraktığımız gibi daha da başarılı bir şekilde götürecekler. Bu anlamda yeni seçilen arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

10 yıldan bu yana Kızılay Selçuk Şubesinde denetim kurulu üyeliği yapan Kızılay’ın Selçuk’taki yeni Başkanı Ramazan Koyuncu, bu görevinin yanı sıra toplum liderlerini teşkilatlandırma projesinde görev aldığını belirterek; bu görevle ilgili Selçuk’taki öğretmen, İmam ve Muhtarlara toplum liderleriyle ilgili seminerler verdiğini söyledi. Daha çok ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmeyi sevdiğini de belirten Koyuncu, herhangi bir ücret söz konusu olmadan amme hizmeti olarak delegelerin başkanlık teklifiyle göreve seçildiğini belirtti.  Koyuncu, şunları kaydetti: “Bundan sonra da Kızılay Selçuk Şubesi Başkanı olarak önceki yönetim kurulunun yapmış olduğu hizmetlerin üzerine bir tuğlada ben koymaya çalışacağım, yeni yönetime seçilen arkadaşlarımla uyum içerisinde çalışacağıma inanıyorum. Bu vesileyle genel kurul delegelerine teşekkürü bir borç bilir ve saygılar sunarım”

Kızılay Derneği Selçuk Şubesi yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Ramazan KOYUNCU, Kemal KURD, Fahrettin EREN, Önder ÇAĞLAR ve Ümit ÇAKIR . Denetçi Asil Üye:  Yaşar Yılmaz. Genel Merkez Kurul Asil Üye: Zeliha VİŞNE.

HABER: MEHMET UYAROĞLU

selcuk-kizilay-dernegi (2)

selcuk-kizilay-dernegi (3)

selcuk-kizilay-dernegi (4)

YORUMLAR
  1. ATA dedi ki:

    Sayın Ramazan Koyuncu’ya ve yönetimine yeni görevinde başarılar dilerim, hayırlı uğurlu olsun, Sayın Zeliha Vişne’ye de yapmış olduğu tüm hizmetler için teşekkürler. Allah kendisinden razı olsun. Selçuklular onu her zaman yardımsever kişiliği ile bilecekler ve adını hep saygı ile anacaklardır. Allah kendisine uzun ömürler versin. Zeliha Vişne’nin hizmetleri asla unutulmayacaktır.
    Bu arada yönetimde bayan bir iki arkadaşta olsa daha güzel olurdu diyorum.

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    yeni baskana ve uyelerine basarilar…

  3. MUSTAFA DOĞRU dedi ki:

    SAYIN ZELİHA VİŞNE’YE BUGÜNE KADAR YAPTIĞI ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI HAYRANLIK VE TEŞEKKÜRLERİMİZİ İLETİR, YENİ BAŞKANIMIZI TEBRİK EDER BAŞARILAR DİLERİZ.MUSTAFA DOĞRU

  4. Anonim dedi ki:

    Yeni yönetime başarılar dilerim. Zeliha Halama da hiçbir menfaat beklemeden bu kadar özverili çalışmasından dolayı canı gönülden teşekkürler.

  5. İSKENDER DAĞISTANLI dedi ki:

    Selçuk Kızılay teşkilatının yeni yönetimine başarılar diliyor,yaptıkları güzel hizmetlerden dolayı eski yönetime de çok teşekkür ediyorum.

  6. ali bayram dedi ki:

    yeni gorevinde basarılar dılerim .