site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisinde İnceoğlu güven tazeledi

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisinde İnceoğlu güven tazeledi
19.01.2017
A+
A-

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi seçimleri Selçuk Belediyesi Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı toplantı salonunda yapıldı. 14 Mayıs Mahallesi temsilcisi olan Hülya İnceoğlu tek aday olarak girdiği ve divan başkanlığını Bilgi Keskin’in yaptığı seçimde yeniden Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı oldu.

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi ikinci genel kurul toplantısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hülya İnceoğlu seçim öncesinde yaptığı konuşmada kadın meclisi başkanlığı yaptığı dönemde gerçekleştirdiği faaliyetlerini anlattı. Hülya İnceoğlu; “Bugüne kadar yaptığımız her etkinlikte bizlere destek olan İzmir Büyükşehir Belediyesine, Selçuk Belediyesine , Selçuk Kent Konseyi Başkan ve yönetim kuruluna, Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

“ Kent konseyleri katılımcı demokrasinin adresidir”

Selçuk Kent Konseyi Başkanı Atay Tozlu genel kurulda yaptığı konuşmada kent konseylerinin katılımcı demokrasinin en yoğun olduğu kurum olduğunu belirterek; “ Bizler üç ay önce göreve başladık. O zaman zarfında kent konseyinin yaptığı çalışmalar üzerine bir şeyler koymak, toplumda farklılık yaratacak bir şeyler yapmak gibi hedeflerimizi vardı. Bu hedeflere doğru hızla yürüyoruz. Bunu zaman zaman bu kentte hepimiz göreceğiz. Şu anda da ülkemizde birliğe, bütünlüğe çok büyük bir dayanışmaya ihtiyaç var. Bizler de gönüllü olarak bu amaçlar için buradayız. Bu konuda bütün Selçuklular’ın herkesin, her kesimin desteğini bekliyoruz. Biz hemşehrilik hukukunu insanların dayanışmasını, birlikte olmayı, ilçemizin daha iyi bir ekonomik, sosyal, kültürel yönden daha iyi bir seviyeye ulaşması için çalışacak her gönüllüyü aramızda görmek istiyoruz” dedi. Tozlu sözlerini emeğini, zamanını Selçuk için ayırabilecek tüm Selçuklular’ı Selçuk Kent Konseyi bünyesinde çalışmaya davet etti.

Seçim usulünü katılımcılar belirledi

Selçuk Kent Konseyi’nin belediye temsilcisi olan Özkan Aracı da Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisinde görev alacak tüm kadınlara yapacakları her olumlu çalışmada yanlarında olacaklarını belirterek, başarılar diledi.

Seçim ve tasnif komisyonunun oluşturulmasının ardından başkanlık seçimlerine geçildi. Açık oyla yapılan seçim sonrası başkan seçilen Hülya İnceoğlu genel kurul üyelerine teşekkür etti.

Yapılan seçimin sonunda başkanlığını Hülya İnceoğlu‘nun yapacağı Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri ise şu şekilde oluştu:

ASİL ÜYELER:
Aysel Dolman
Didar Gezer
Fatma Kılınç
Tezcan Aksoy
Aliye Ermiş
Şükriye Furuncu

YEDEK ÜYELER:
Yeter Şahan
Nil Eraltan
Emel Daşdemir Yozbarıt
Elmas Karagüzel

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.