site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Kent Konseyi Gökçealan’da

Selçuk Kent Konseyi Gökçealan’da
12.12.2014
A+
A-

IMG_4231

Selçuk’a bağlı Gökçealan Mahallesinde açılacak olan taş ocağı Selçuk Kent Konseyi’ni harekete geçirdi.

Selçuk Kent Konseyi’nce oluşturulan bir heyet geçtiğimiz günlerde taş ocağı konusunda mahalle sakinleriyle görüşmelerde bulunmak üzere Gökçealan’a gitti.

Gökçealan halkı, taş ocağının açılmasıyla birlikte çevreye yayılacak tozdan üzüm bağlarının, zeytinlik ve incir bahçelerinin yok olacağını,bölgede büyük bir çevre felaketinin yaşanacağını, yeraltı su yollarının zarar göreceği hususundaki endişelerini Kent Konseyi’ne ilettiler.

Kent Konseyi Başkanı İrfan Yıldız Gökçealan’ın ürün çeşitliliği, doğa ve iklim özellikleriyle bir çok farklılıkları bünyesinde barındıran ve korunması gereken çok özel bir tarımsal alan olduğunu belirterek, tesisin yaratacağı tahribatla ekolojik dengeyi yok edebileceğini söyledi. Seslerini duyurmak ve diğer STK’larla işbirliği için mahalle halkının bir komisyon kurmasını öneriyoruz. Bu çevre felaketine karşı Gökçealan’lı vatandaşlarımızdan birlikte hareket etmelerini bekliyoruz dedi.

Kent Konseyi olarak Gökçealan sakinlerinin endişelerini paylaşıyoruz. Açılması düşünülen taş ocağının tek geçim kaynağı tarım olan mahalle sakinlerini ekonomik anlamda sıkıntıya düşüreceği kaygısını taşıyoruz dedi. Konuyu Konsey’in mühendis üyelerinin araştırdığını önümüzdeki günlerde bir dosya hazırlayacaklarını, konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Gökçealan halkının yasa ve yönetmeliklerden kaynaklanan kanuni haklarının olduğunu belirten Konsey Başkanı Yıldız, kurulması düşünülen taş ocağına karşı Gökçealan halkının daima yanında olacaklarını söyledi.

HABER: MEHMET UYAROĞLU

DSC_6585

DSC_6586

YORUMLAR
  1. Emekçi dedi ki:

    Kendi demokratik kitle örgütlerinden istifa etmiş bir adamın STK ları eyleme çağırmaya hakkı yoktur.Bırak o örgütler ne yapacağını bilir.Size mi kaldı.Önce kendi emek örgütüne sahip çık İrfan Bey.Eşiniz ve kendiniz sendikanızdan istifa ettiniz.Müdürlük için yaptınız bunu.Önce bunu temizleyin.Bırakın bu rolleri.Menderes kirliymiş, kenti ortak akılla yönetecekmiş.Bu gün okullarda müdür olacam diye on takla atanlarla birlik oldunuz istifa ederek.Akepe nin kuyruğunda olmaz bu işler.Bu ayıbın hesabını veremeyeceksiniz.Yeni kulvarınızda size başarılar.

    1. Anonim dedi ki:

      Okey masasından kalkıp arada bir bilgisayarın başına geçerek yorum yazmanız bile Selçuk için büyük bir kazanımdır.

  2. Anonim dedi ki:

    Keşke sen de okey masasında oturup dürüst kalıp,emek örgütünü bırakmasaydın.Kralın sofrasında oturup dirsek temasında olacağına,okey oynasan daha iyi hizmet ederdin.Hiç olmazsa yanlış yapanlara destek olmamış olurdun.

    1. ramazan dedi ki:

      İrfanhoca temiz adamdır çalışka adamdır tepeköydeki sağlık meslek okulunda 20 tane selçuklu çocuğu sağlıkçı devlet memuru yaptı yazıklar olsun size laf ediyorlar birde…….

  3. Anonim dedi ki:

    İrfan hoca gibi dürüst ve çalışkan bir adama yapılan terbiyesiz ifadeleri kınıyorum.

  4. vatandaş dedi ki:

    Selçuk’ta yararlı ve verimli işlerde çalışmak neden yanlış değerlendiriliyor.Kent konseyinin kurulması ve yerel yönetime katkıda bulunması yaptırımı olmasa da orada görev alan arkadaşların önemsenmesi bir farkındalıktır.Burda görev alanlar eminim bu bölge için hiç bir şey yapmamak için her şey yapanlardan daha iyi işler yapacaktır.Yapabileceklerine de kamuoyu inanıp güveniyor…

  5. Anonim dedi ki:

    Kent Konseyi yönetimi gerçeği görmüş olmalı. Topluca istifaları en doğrusudur. Haramilerin sofrasından geçte olsa kalkın.

    1. Anonim dedi ki:

      kent konseyindeki derneklerden birinin temsilcisiyim.AKPARTİ liler kent konseyini solcu ; CHP lilerde AKPARTİ li göstermeye çalışıyor..demek doğru iş yapıyoruz ikisininde işine gelmiyor konsey..

  6. Anonim dedi ki:

    Ya arkadaş siz bu İrfan hocadan ne istiyorsunuz? meyve veren ağacı taşlarlarmış. laf üreteceğinize sizde olumlu işler yapında görelim bakalım. Bu işler hariçten gazel okumaya benzemez.

  7. vatandaş dedi ki:

    İrfan Hoca ve diğer emekli hocalara, yirmi beş yıldır yerel idarede iktidar olan Selçuk belediyesi görev verdi de yapmadı. Parti ile ilgisi olmayan emeğin birliği parti üyesi emekli öğretmeni yurtların başına dolgun ücretle getirdiler.Burada partiye üye olan öğretmenleri yok saydılar.Sonra lütfen bir kaç suya sabuna dokunmayanlara görev verildi.Bırakın görev verilen arkadaşları küçümsemeyin,İrfan Öğretmenin imara açılacak arazisi, belediyede işe girecek çocuğu yok,öğretmen evini düze çıkardı.Burada da yüzünün akıyla çıkacaktır.

  8. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    MEYVA VEREN AGAC HER ZAMAN TASLANMISTIR.! SELCUGUMUZUN GELISMESINDE YARDIMCI OLAN CALISAN KOSTURAN HERKES I TAKTIR ILE KARSILAMAK GEREKIR… KAZANAN HER ZAMAN SELCUGUMUZDUR GELECEGIMIZ OLAN GENCLERIMIZE BUYUK BI HIZMETTIR ARKADASLAR. LUTFEN BU GIBI ISLERE SIYASET KATMIYALIM… yalçin KAN

  9. Anonim dedi ki:

    irfan hocam sizi kıskananlar sizin iyilikyaptığınız kendi arkadaşlarınız taş uzaktan gelmioyr.biz senide onlarıda tanıyoruz,selçuktaki herkez sizi tanımaya başaladı.bütün öğretmenler senin gibi çalışsalar selçukta eğitim çağ atlar.

  10. Anonim dedi ki:

    durmak yok irfan hocam yola devam

  11. Anonim dedi ki:

    öğretmenevinden biri irfanhocanın kendi öze arabasıyla her öğlen okula çocuklara parasız yemek götürdüğünü söyledi innanmadım doğru çıktı,,…yalan atacağınıza hoca gibi çalışın.1!!!

  12. selçuk dedi ki:

    İnsanların fesatligi art niyetli olusu pes doğrusu. Şimdi emekci arkadaş sen kendince dava insanisin ya. Selçuk a ne yaptınız bugüne kadar elle tutulan bir şey göster. Kiskanmayin hasetliginizden ölceniz benim cocugum irfan hoca sayesinde sağlık Meslek lisesinden mezun olup is sahibi oldu. selcukta adamin kiymeti bilinmedi her haberde terbiyesizce salliyorsunuz. Emekçiymis sizin gibileri insani ekmeksiz birakir.