site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Kaymakamlığından Teşekkür

Selçuk Kaymakamlığından Teşekkür
08.07.2015
A+
A-

ayhanboyaci-selcukhaber

UNESCO Kültür Mirası Aday Kenti iken 2,5 yıldır gösterdiğimiz gayretli ve yoğun çaba ve çalışmalarımız sonrasında üç ayrı dönemde; 27 Kasım 2014 tarihinde Paris’te, 2015 ocak ayında, Almanya’nın Bonn Şehrinde 15 Haziran 2015 tarihinde ve son olarak 5 Temmuz 2015 tarihinde yapılan çok çetin ve ciddi, elemeler, zorlu oylamalar sonrasında adaylığımız kaldırılarak gerçek UNESCO Kültür Mirası Kenti Statüsüne yükseltilerek, Selçuk ve beraberinde Meryemana, Selçuk Kalesi (St. Jean), Ayasuluk ve tüm çevresi dahil edilerek Selçuk Efes Unesco Kültür Mirası Kenti Olmuştur.

Başından itibaren bu konuda maddi ve manevi her türlü katkıda bulunan Başta Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve Bakanlığımız yetkililerine ve yine maddi manevi her türlü katkıda bulunan, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ömer Çelik ve Bakanlığımız yetkililerine, İzmir Valimiz Sayın Mustafa Toprak’a, Pariste Unesco Nezdinde Büyükelçimiz Sayın Hüseyin Avni Botsalı’ya, İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Abdulaziz Ediz’e ve Ekibine, Selçuk Kaymakamlığımız Personeline ve ekibine, Müze Müdürümüz Sayın Cengiz Topal ve ekibine, İlçe Turizm Müdürümüz Sayın Mehmet Falakalı ve Ekibine, Selçuk Belediye Başkanımız Sayın Dahi Zeynel Bakıcı’ya ve tüm ekibine, ilgili şube müdürlerine, Tüm Meslek Odası Başkanlarımıza, Sayın Tüm Ulusal Basınımıza, Sayın Selçuk Yerel Basınımıza ve görevlilerine ve Manevi Destekleri Çok Önemli Olan Çok Muhterem Selçuklu Hemşehrilerime en içten şükranlarımı, en derin sevgi ve saygılarımı sunarım. İlçemize, İlimize, Ege Bölgemize ve Ülkemize Hayırlı Uğurlu Olsun.

Ayhan Boyacı
Selçuk Kaymakamı

YORUMLAR
  1. asasas dedi ki:

    Eski belediye baskani ve ekibinede tesekkur etmeliydi sayin selcuk kaymakimi.bence eski baskanda selcuk-efesin unescoya girmesinde emekleri bence unutulmamali.saygilar.

  2. Anonim dedi ki:

    Unesco hikayesinin 20 yillik gecmisi var, 20 yillik emek, birikim. Tebrik biraz degil, fazlasiyla yuzeysel olmus gibi. Yinede hayirli olsun diyelim..

  3. Anonim dedi ki:

    Kaymakam Bey Vefa Ülgür’ün üstün gayretleri olmasaydı Efes daha çok beklerdi. Ayıp etmişsiniz. Verilen emeği görmezden gelmek size bir şey kazandırmaz.