site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı Emekliye Ayrıldı

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı Emekliye Ayrıldı
10.01.2018
A+
A-

Emekliye ayrılan İlçemiz Kaymakamı Ayhan Boyacı’ya veda yemeği düzenlendi.

Pamucak Ricmond Hotelde Gerçekleşen veda yemeğine Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, eşi Havva Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve eşi , Cumhuriyet Savcısı Gökhan Emre Aybay ve eşi, İlçe Emniyet Müdürü Adem Köpük ve eşi, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Alptuğ Aydınlı ve eşi, siyasi parti temsilcileri, işadamları, ilçe kurum müdürleri, muhtarlar ve kaymakamlığa bağlı birim personelleri katıldı.

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı; “Hayatın çabucak geçtiği gibi görevler de çabucak bitiyor. Asıl önemli olan çabuk geçen bu hayatta hoş bir seda bırakabilmektir. Ne mutlu ki Kaymakamımız , ilçemizde yaptığı altı yıllık görevinde hoş bir seda bırakarak görevinden ayrılıyor. Bu altı yılda biz de her zaman kaymakamımızın yanında olduk; kendisi de her zaman bize destek oldu. Samimiyetimle söylüyorum ki görev yaptığım süre boyunca Sayın Kaymakamımızla çalışmaya devam etmek isterdim. Kaymakamımıza ve ailesine hayatlarının yeni döneminde huzur ve mutluluk diliyorum” dedi.
Kaymakam Ayhan Boyacı ise yaptığı konuşmada , “Bu güzel topluluk ve veda yemeği şahsıma karşı çok güzel vefanın bir göstergesi olup, tertip eden arkadaşlarıma ve katılanlara teşekkür ediyorum. Değerli mesai arkadaşlarım, Çok muhterem Belediye Başkanım, Sayın savcım, İlçe Emniyet Müdürüm, Jandarma Komutanım, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri, saygı değer muhtarlarımız ve sevgili misafirler Selçuklu Hemşehrilerim çok güzel bir akşam. Göreve başladığım 3 Ekim 2011 tarihinden bugüne zaman hızlı geçti. İzmir-Torbalı- Selçuk hızlı tren hattı Tepeköy-Selçuk arası bitti. 8 Eylül tarihinde Sayın Başbakanımız Binali YILDIRIM’ ın şereflendirmeleri ile açılışı yapıldı. Çamlık- Havutçulu-Ortaklar’ a Aydın il hududuna kadar gidecek. Ulaştırma Bakanlığımız Karayolları Genel Müdürlüğü Torbalı-Selçuk-Ortaklar-Aydın “Bölünmüş Yolu” ve genişletme çalışmaları çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Selçuk-Tire yolu genişletme çalışmaları devam ediyor. Doğalgaz şehir içi “Şebeke” çalışmaları devam ediyor. Belevi, Zeytinköy, Barutçu, Şirince, Acarlar, Sultaniye, Çamlık, Gökçealan, Havutçulu, Aydın Hududumuza kadar köyleri de dahil etmek için teklifimiz var. Bir yıl evvel tüm bu yatırımlara “Başlanacak” diyorduk. şimdi ise hepsi çoktan başladığı için hızla devam ediyor. Selçuk-Pamucak güzergahı ve Pamucak asfalt sahil yolu aydınlatması yapıldı. Valiliğimiz, Kültür ve Turizm Bakanlığımız ve Kalkınma Bakanlığımızın katkılarıyla Selçuk-Pamucak yolu çevre ve diğer köyler için modern kanalizasyon ve arıtma sistemi programımızda. Yeni ortaokul inşaatımız devam ediyor. 6 yıldır tüm okullarda büyük küçük onarım ve 6 yeni okul yapıldı, eğitim yatırımlarımız çok isabetli oldu. Selçuk-İzmir çıkış istikameti Bayraklı mevkiinde TOKİ konutları, Yüksek Öğretim Kız-Erkek öğrenci yurdu, yatılı fen lisesi, Kadın sığınma evi, yeni hastane binası proje ve imar çalışmaları bitmek üzere, başlanacak. 6 Mayıs 2017 tarihinde temeli atılan Selçuk İlçesi Yeni Hükümet Konağı inşaatı devam ediyor, 2018 ilkbaharda bitmiş olacak. Göreve başladığım günden bu güne kadar başta ilçemiz için hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden bıkmadan usanmadan çalıştık. Bu süre zarfında tüm kurumlarımızla ve kurum amirlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde koordineli olarak çalıştık, Allah hepsinden razı olsun. Bu güzel geceye katılan herkese sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam temennisi ile teşekkür ediyorum, sağlıcakla kalın sevgiler saygılar diliyorum” diye konuştu.

Çok güzel geçen veda resepsiyonunda konuşmalardan sonra Belediye Başkanı Bakıcı, Selçuk Cumhuriyet Savcısı Gökhan Emre Albay, İlçe Emniyet Müdürü Adem Köpük , Kaymakamlık personeli adına da Yazı İşleri Müdürü Mehmet Veysel Badem Kaymakam Ayhan Boyacı’ya çeşitli hatıra hediyesi ve plaket takdim ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.