site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk İlçemizin Gurur Projesi

Selçuk İlçemizin Gurur Projesi
16.01.2015
A+
A-

5.e-twinning çalıştayı

Selçuk Anadolu İmam Hatip Lisesi İngilizce Öğretmeni Bünyamin Katırcı, Sekiz Eylül Ortaokulunda görevliyken yaptığı e-twinning okul projesiyle Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Avrupa Birliği Bakanlığı Gençlik Programları Başkanlığı Ulusal Ajans’ın Antalya’da düzenlediği 5.e-twinning ulusal çalıştayına davet edilmiş ve burada ödüllendirilmiştir. Türkiye’nin bütün bölgelerinden projesi Avrupa Kalite Etiketi alan ve e-twinning projesine yeni başlayan öğretmenlerin katıldığı bu çalıştayda her okul proje stantları kurmuş ve ürünleri sergilenmiştir. Bünyamin Katırcı hazırladığı proje standıyla proje yaptığı Sekiz Eylül Ortaokulunu ve İlçemizi başarıyla temsil etmiştir.

Bu yıl Türkiye’de toplam 73 projenin Avrupa Kalite Etiketi ödülünü aldığı ve bunlardan beş tanesinin İzmir’e ait olduğu belirtilmiştir.

Bünyamin Katırcı “e-CLIL4YOU “ isimli okul projesinde İtalya-İspanya-Fransa-Almanya-Polonya-Macaristan-Finlandiya-Yunanistan ve Romanya’dan çeşitli okullarla işbirliği içinde projeyi başarıyla yürütmüş ve bu ödülü almaya hak kazanmıştır.

e-twinningnedir?
E-twinning Avrupa’daki okullar için oluşturulmuştur. Avrupa’daki öğretmenler ve öğrenciler arasında iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak ve etkin bir şekilde bilişim araçlarını kullanmak için oluşturulmuş bir ağdır.

SAM_5507

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.