site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk İlçe Sağlık Müdürlüğü Kadına Şiddete Hayır dedi

Selçuk İlçe Sağlık Müdürlüğü Kadına Şiddete Hayır dedi
07.12.2017
A+
A-

İzmir Sağlığı Müdürlüğün öncülüğünde Selçuk İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından “Kadınlara Yönelik Şiddeti Sonlandırmak İçin BİRLEŞİN” kampanyası başlatmıştır.

Son yıllarda hızla artan kadına yönelik şiddete dikkate çekmek ve bir farkındalık oluşturmak için Selçuk İlçe merkezinde Çeşitli yerlere afiş asılmış ve İstasyon Meydanında kurdukları stantla vatandaşlara ulaşan Selçuk İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri vatandaş ve esnafları tek tek dolaşarak ‘Kadına Şiddete Hayır’ yazılı broşür ve çanta dağıttılar.

Ayrıca Selçuk İlçe Sağlık Müdürü Dr. Zilhice TURAN tarafından yapılan yazılı açıklamada; “kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddet toplumumuzda yaygın ve büyük bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu sebeple ülkemizde kadına yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla önleyici ve koruyucu nitelikte tedbirlerin alınmasını sağlayacak düzenlemelere ihtiyaç duyulmaktadır. Yasal düzenlemelerle caydırıcılık mümkün olsa da kesin çözüm olarak görülmemektedir. Aile içi şiddet sorununun çözülebilmesi için öncelikle bunun ciddi bir problem olduğunun toplum tarafından kabul edilmesi, bölgesel farklılıklar veya kültürün bir parçası gibi görülme yanlışından dönülmesi gerekmektedir”

Sağlıklı kadın, sağlıklı aile ve sağlıklı çocuk demektir. Çocuklarımız ve gençlerimiz ise geleceğimizin en büyük teminatıdır.
 
Sağlıklı aile sağlıklı milleti, sağlıklı millette sağlıklı devleti oluşturur. Toplum kendi devamlılığını, kutsal saydığı aileyle tamamlamakta, aile devletin can damarını oluşturmaktadır” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.