site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk İlçe Müftülüğünden İftar Yemeği

Selçuk İlçe Müftülüğünden İftar Yemeği
31.07.2013
A+
A-

selcuk-muftulugu-iftari (3)

Selçuk  İlçe Müftülüğünün verdiği iftarda Selçuk’un önde gelen isimleri buluştu.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar yemeğinin ardından konuşma yapan Selçuk İlçe Müftüsü İsmail Satu Ramazan Ayı’nın diğer aylardan farklı olduğunu ifade ederek şunları söyledi; ‘‘Ramazan Ayı Kur’an’da ismi geçen, İslam’ın beş temel esasından biri olan oruç ibadetimizi ifa ettiğimiz, zekat ve fitrelerimizle toplum olarak birbirimizle kaynaştığımız ve dayanışma içinde olduğumuz bir aydır. Ramazan ayı, iftarıyla, sahuruyla toplumun her kesiminin bir araya geldiği, birlik ve beraberliğin zirveye çıktığı bir aydır. Bu ayın feyiz ve bereketinden cümlemizin hissedar ve feyizyab olmasını diliyorum’’ dedi.

İzmir Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu iftar yemeğinde yapmış olduğu konuşmada bu yıl ramazan ayı temasının “Helal kazanç, helal lokma”  olduğunu anımsatarak, “Toplumumuzun tüm kesimlerinin bu konuya dikkat kesilmeleri, bu konuda gereken gayret ve titizliğin gösterilmesi hepimizin arzusudur. Zira kazancın helal olması ibaretlerimiz açısından çok önemlidir. Buna her Müslümanın azami gayret göstermesi dini bir yükümlülüktür” dedi.

Selçuk İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı ise yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi;

“Bu ülkede yaşayan herkese bugün olduğu gibi yüzyıllarca orucumuzu birlikte açmayı Allah nasip etsin. Ramazan ayları kardeşliğin ve dostluk duygularının birleştiği, pekiştiği güzel günlerdir. İnşallah gelecek kuşaklara da aynı duygu ve düşüncelerin yansımasını istiyoruz ’’ dedi.
HABER-FOTO: NAFİ TURAN (www.SelcukHaber.com)

selcuk-muftulugu-iftari (2)

selcuk-muftulugu-iftari (5)

selcuk-muftulugu-iftari (1)

selcuk-muftulugu-iftari (4)

selcuk-muftulugu-iftari (6)

selcuk-muftulugu-iftari (7)

selcuk-muftulugu-iftari (8)

selcuk-muftulugu-iftari (9)

selcuk-muftulugu-iftari (10)

selcuk-muftulugu-iftari (11)

selcuk-muftulugu-iftari (12)

selcuk-muftulugu-iftari (14)

selcuk-muftulugu-iftari (13)

SELÇUK İLÇE KAYMAKAMI AYHAN BOYACI’NIN İFTAR YEMEĞİNDE YAPMIŞ OLDUĞU KONUŞMAYI AŞAĞIDA Kİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

YORUMLAR
  1. gkcalanky dedi ki:

    allah kabl etsin

  2. Anonim dedi ki:

    selçuk ilçe müftülüğümüzü bu güzel organizasyondan dolayı kutlarım.

  3. RÜZGAR dedi ki:

    İslamda “Ramazan ayında iftar sofranızı fakirlerle paylaşınız” der. Fotoğraflarda halktan birilerini, fakir fukaraları aradım. Bulamadım.Müftülük gibi bir din kurumu keşke günün modasına uyup belli bir kesim için iftar yemeği vereceğine bir elin verdiğini öbür el görmeden fakir fukaraya verseydi.

    1. Anonim dedi ki:

      rüzgar sizi de görüyoruz neler yaptığınızı kimlere yardım ettiğinizi, kimlerle kol kola gezdiğinizi artık bu halk sizi istemiyor , 2-3 yerden maaş alarak geçinenler, emekli olmuş halen çalışanlar sizler açın artık türkiyenin önünü.

      1. Anonim dedi ki:

        aynen kardeşim bun lar artık mümkünse gitsin

    2. ç@rşı dedi ki:

      üzerine vazife değil islamın yorumunu yapmak. haddini bil bre cahil.

      1. ç@rşı dedi ki:

        belediye de reklam kokan işler yapmak yerine köylerden gelen öğrencilere bir yurt, huzurevi için düzgün bir bahçe yapsaydı da biz görmeseydik yaptığı hayırı, hizmeti. koyulan iki bankta yol kenarında oturan yaşlılar. Bunu bertaraf etmek için yeni haber yapmışlar köklü tadilat diye. Onlara alkış tut gel burda onu aradım bunu aradım. Boşuna uğraşma bulamazsın… Moda insanın kendine yakışanı giymesidir 😀