site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Çankaya İzmir’e Atandı

Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Çankaya İzmir’e Atandı
19.12.2013
A+
A-

selcuk-emniyet-mudurlugu

Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne Atandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğünde 4 şube müdürü ile 2 ilçe emniyet müdürünün görev yerleri değişti. Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Fatih Çankaya İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne Atandı.

Türkiye genelinde görevlerinden alınan İl Emniyet Müdürlerinin görev yerleri değişirken, yaklaşık bir yıldır Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya’nın da İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürü Halil Güzel’in Adnan Menderes Havalimanı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne atanması üzerine, Selçuk İlçe Em. Müdürü Çankaya İzmir Terörle Mücadele şube Müdürlüğüne getirildi.

Selçuk’ta Emniyet Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren İlçe Em. Müdürü Çankaya göreve başladığı gün itibariyle basına verdiği demeç üzerine telefon numarasının yirmi dört saat halka açık olduğunu belirtmiş olması dolayısıyla halk arasında yapılan konuşmalarda değişik yorumlara neden olmuştu. Daha sonra halkın desteğini de alan Çankaya bu çerçevede başarılı operasyonlara imza atmış ve yaptığı huzur toplantılarıyla halkın da görüşlerini alarak hem kurum çalışanlarını hem de toplum içerisinde yaptığı hizmetlerle İlçede huzur ortamı yaratmıştı.

Alınan bilgiler doğrultusunda İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Selçuk Em. Müdürü olarak Şahin UĞURER’in atandığı, halen İlçe Em. Müdür Muavinliği görevini yürüten Oğuzhan Şahin’in de görevine devam ettiği belirlendi.
Haber: Mehmet UYAROĞLU

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    yolun açık olsun müdür bey yaptığınız herşey için çok sağolun.

  2. Anonim dedi ki:

    Yeni görevinizde daha başarılı olmanızı temenni ederken,Selçuk halkı sizi hiç unutmayacak müdürüm,başarı dileklerimizle sağlık ve huzur dolu bir yeni yıl diliyoruz.

  3. Anonim dedi ki:

    Bu işe en çok uyuşturucu satıcıları sevinecek. Umarım yeni gelen müdür de aynı duyarlılığı gösterir de Selçuk bu gençlerimizi zehirleyenlerden ilelebet kurtulur.