site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Hastanesi 90 Gün Projesini Başlattı

Selçuk Hastanesi 90 Gün Projesini Başlattı
05.09.2013
A+
A-

selcuk-devlet-hastanesi-doksangun-projesi (2)

Sağlık Bakanlığının ülkenin her yerinde uygulamaya koyduğu doksan gün projesini Selçuk Devlet Hastanesi de uygulamaya başladı. Hastaneden taburcu olan hastalar, hastane yönetimi tarafından ziyaret ediliyor.  Her hafta bir hasta bilgisayardan seçilerek hastane yönetimince ziyaret ediliyor. Hasta ile sohbet ediliyor. Hasta ile sohbet edilerek, hastane de ki tedavi süresince memnuniyeti ve olumsuzluklar olup olmadığı soruluyor. Uygulama kapsamında ilk ziyaret edilen hasta Ayağından ameliyat olan Jale KUMRAL oldu.

Baştabip Op. DR Üroloji Uzmanı Cengiz YANIK, Baştabip yardımcısı Dr. Zilhice TURAN, Tıbbi Hizmetler müdürü hemşire Nursel ÖZEL,  Hasta Hakları sorumlusu Hemşire Nergis ÖZDEMİR tarafından evinde ziyaret edildi.  Uygulamanın diğer bölümleri de aynı şekilde devam ettiriliyor.

selcuk-devlet-hastanesi-doksangun-projesi (1)

YORUMLAR
  1. selçuklu. dedi ki:

    kokalı da görmek istiyoz o zaman!

  2. Anonim dedi ki:

    AK PARTİNİN SEÇİMLERİ DOKTORLAR ÜZERİNDEN ÜZERİNDEN KAZANDIĞI İYİCE ORTAYA ÇIKIYOR..ANCAK HANGİ DOKTORA SORSANIZ MUTSUZ ..NEDEN ACABA…..

  3. 10.köylü dedi ki:

    şu akp de olmasa bu zihliceyi hastaneye hasta bakıcı olarak bile almazlardı ama şimdi başhekim yardımcısı olmuş ne hikmetse…

  4. Anonim dedi ki:

    siyasetle geldiği için mi kafasına göre takılıyor acaba..ne zaman gitsek kapısında başhekmlikteyim yazıyor .oysa bir bakıyorsun biryerlerde sigara içiyor…bu devirde gemisini yürüten kaptan desenize..şu anda hastaneyi parti ile sendika yönetiyor…vay cengiz beyin haline..oda başhekimim diye dolaşsın..

  5. selcuklu dedi ki:

    cok güzel uygulamada 1 tane dahiliye dr var ayrıca tam gün calısan üroloji dr yok yıgılmalar ona keza birde bunlarla ilgilenseniz daha iyi olmazmı

  6. EFLATUN dedi ki:

    Hüseyin Kokal ayrılsa hastane üç günde çöker.

  7. DR.... dedi ki:

    SENİN SÜLALENDE HİÇ DR…VARMI……..DOKTORLUK PUANI TUTDURAN YAKININ VARMI…..10 KÖYLÜ…ÇALIŞANI …

  8. Klas dedi ki:

    Jale ablacım gelmiş geçmiş olsun tekrar acil şifalar

  9. objektif bakış.. dedi ki:

    doktor olmak partiyi arkana alıp güç gösterisi yapmayı gerektirmez..o zaman boşuna okuyup doktor olmuşsun derler adama..çünkü mütavazilik vardır bizim ahlakımızda..bu arada 10. köylünün hastabakıcı yorumu da biraz ağır kaçmış…doğruya doğru..