site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Halkı Değerlerine Neden Sahip Çıkmıyor

Selçuk Halkı Değerlerine Neden Sahip Çıkmıyor
13.05.2014
A+
A-

KENT-BELLEGİ

Bu Cumartesi günü şehir merkezinde yine birçok kişiyle karşılaştım. Sadece Türkçe konuşanlarla görüntülü video çekimi yaptım. Çarşıdaki turistlerle konuştuğumda Fransız bir bayanla görüntülü bir söyleşi yapma şansım oldu. Herkes şikâyetçi, herkes dertli, Peki kim çözüm üretecek.

Kendisi Pamucak’ta ki kaldığı otelden ve bazı sıkıntılarından bahsetti. Otel personeli Fransızca bilmiyor dedi. Selçuk’ta para bozduracak bir Change Ofis bulamadığından şikâyet etti. Aramızda geçen sohbetin sonunda Fransa’da ünlü bir haber kuruluşunda önemli bir görevi olduğunu kendisi bana anlattı.

Cumartesi günleri PTT Kurumunun önünde veya bankalar sokağında kısa bir yürüyüş yapmanız yeterli konular hakkında burada yazdıklarım sizleri de mutlaka ilgilendirecektir. Bu hafta Almanca tur rehberiyle tanıştım. Bu rehber arkadaş getirdiği turist grubunu pazar yerinde gezip dolaşmaları için serbest bırakmış. Kendisi de para bozdurmak için şehir içerisinde dolaşırken tesadüfen tanıma fırsatım oldu.

Video çekimi yapma isteğimi geri çevirmedi, diğer yanda bir Türk aile ile kent belleğinin kapısında karşılaştım. Neden Selçuk’a geldiklerini sordum. Anlattılar, mutlu oldum. Bana verdikleri bu fırsattan dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum.

Buradaki tespitler gerçeğin ta kendisidir. Objektif gazetecilik açısından doğru olanın yanında, yanlışın karşısında olacağımı belirtmek isterim. Eğer doğru tespitler yapabilirsek doğru teşhisin hepimize huzur ve refah getireceğine inanıyorum.

HABER: Mehmet Uyaroğlu

HABERİN VİDEOLARINI AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

 SELÇUK’UN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKILMALI VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…


SELÇUK'UN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKILMALI

KENT BELLEĞİ HAFTA SONLARI AÇIK OLMALI VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…


KENT BELLEĞİ HAFTA SONLARI AÇIK OLMALI

SELÇUK HALKI DEĞERLERİNE NEDEN SAHİP ÇIKMIYOR VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…


SELÇUK HALKI DEĞERLERİNE NEDEN SAHİP ÇIKMIYOR 1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.