site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Halk Eğitim’de Toptan Değişim

Selçuk Halk Eğitim’de Toptan Değişim
08.10.2013
A+
A-

huseyin-simsek

Hüseyin Şimşek’in müdür olarak atandığı merkez yeni dönemde yeni bir binada hizmet vermeye başlayacak. Öğretmen kadrosunun da güçlendirildiği Halk Eğitim Merkezi, yeni ders yılında istenen tüm kursları açabilecek.

Selçuk Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Şimşek Selçuk’ta ki görevine başladı. 1993 ten beri çeşitli okullarda müdürlük yapan Muğla Doğumlu Hüseyin Şimşek bundan önce Torbalı da görev yapıyordu.

Zorunlu atama dolayısı ile 2010-2011 eğitim ve öğretim sezonunda Torbalı Atatürk Anadolu Lisesinde 2 yıl müdürlük yapıp mahkeme kararı ile tekrar Torbalı İmam Hatip Lisesine atandı. Ağustos ayına kadar burada görev yapan Hüseyin Şimşek yine zorunlu atamadan dolayı Selçuk Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne atandı.

Yeni atanan Müdür Hüseyin Şimşek Halk Eğitim Merkezinin en büyük sorununun binada ki problemler olduğunu söyleyerek; şuanda kullandığımız binada çok büyük eksiklikler var. Burası Belediyenin sağlamış olduğu bir bina. Yeni Halk Eğitim Merkezi binamıza 2013-2014 eğitim-öğretim yılı içerisinde taşınarak güzel ilçemizin güzel insanlarına güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz dedi.

Hüseyin Şimşek sözlerine şöyle devam etti; Merkezimizde 6 öğretmen, 3 müdür yardımcısı ve 1 müdür bulunmakta. İngilizce, Müzik ve beden eğitimi öğretmenlerimiz yeni görevlerine başlayacak. Yeni binamızda halkımızın istemiş olduğu ve yönetmeliğin bize uygun gördüğü bütün kursları açmayı planlıyoruz.

Turistik bölgeye layıkı ile hizmet etmenin istediği tek şey olduğunu belirten Hüseyin Şimşek ”Senenin her döneminde kurs açabileceğiz. Kurslarımız halkımızın istekleri doğrultusunda devam edecek. Açık öğretim iş ve işlemleri de merkezimiz tarafından yürütülmektedir. Başvuru yapmak isteyenleri bekliyoruz diye konuştu.
Kaynak: Sekiz Eylül Gazetesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.