site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Gönüllüleri Derneğine Plaket

Selçuk Gönüllüleri Derneğine Plaket
28.11.2013
A+
A-

plaket 2

Kuruluğu günden bu yana eğitime ve sosyal sorumluluk projelerine imza atarak, ilçede birçok dernek ve işadamlarına örnek bir davranış sergileyen Selçuk Gönüllüleri Derneğine İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı’dan teşekkür plaketi verildi.

Kurulduğu günden bu yana sosyal sorumluluk adı altında eğitime katkı projelerini geliştirerek her geçen gün bu projelerini artıran Selçuk Gönüllüleri Derneği, her yıl bir okulun ihtiyacını karşılıyor. Bu yıl Atatürk İlkokulunun imkanlar doğrultusunda ihtiyaçlarını karşılayan ve eğitime verdiği bu destekten dolayı teşekkür plaketi veren İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı, bu anlamlı desteklerinin devamını diledi. Teşekkür plaketi, Dernek Yönetimim Kurulu Üyeleri adına Dernek Başkanı Faik Kaytancı’ya takdim edildi.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı başkanlığında düzenlenen Plaket törenine Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Yusuf Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, Selçuk Gönüllüleri Derneği Başkanı Faik Kaytancı ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Atatürk Okulu Müdüresi Emine Asuman Çilengir, Okul Aile Birliği üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Selçuk Gönüllüleri Derneği olarak sadece eğitimle değil, Selçuk’a dair pek çok konuda imkanlarını sunarak katkıda bulunduklarını, aldıkları bu teşekkür plaketinin ilk olmadığını, kuruldukları günden bu yana yaptıkları bu anlamlı çalışmalarla çok sayıda teşekkür plaketlerine sahip olduklarını ifade eden Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, hizmette durmak bilmeyen gerçek gönüllü olan dernek başkanı Faik Kaytancı ve Dernek yönetimine bir kez daha teşekkür ettiğini belirtti.

“Söz en güzel senettir, imzalar işin formalite yönüdür” diyen, ancak talepte bulunulmadan destek verilmesinin çok daha anlamlı olduğunu ifade eden Kaymakam Boyacı, Selçuk’ta bu tür katkılar verebilecek işadamı ve hayırseverin çok fazla olduğunu, bu tür destekleri onlardan da beklediklerini duyurdu. Kaymakam  Boyacı, son olarak Selçuk Gönüllüleri Derneği Başkanı Faik Kaytancı ve dernek yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere eğitime katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY

plaket 1

plaket 3

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.