site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Gençlikspor’dan Suç Duyurusu

Selçuk Gençlikspor’dan Suç Duyurusu
11.04.2013
A+
A-

SAMSUNG

Selçuk Gençlik Spor yönetim kurulu başkanı Sönmez Akbaş hakkında yapılan “yardım malzemelerini sattı” iddialarına karşı savcılığa suç duyurusunda bulundu.

2.Amatör Küme 9. Grupta mücadele eden Selçuk Gençlikspor yöneticisi Sönmez Akbaş, 13 yaş altı oyuncuları için yapılan haber ile alakalı yorumlar sebebiyle hukuk mücadelesi başlattı.

Hakkında öne sürülen ve sürekli olarak tekrarlanan “Selçuk Gençlikspor’a yapılan yardımları satarak haksız kazanç elde ettiği” iddialarını sert bir dille yalanlayan Akbaş, özellikle Selçuk Belediyesi tarafından yapılan malzeme yardımlarını elden çıkararak rant sağlandığı iddialarını kınadı. Başkan Akbaş, “İnsanların emeğine çamur atmak kolay. Ama gel Selçuk’a hizmet et desen bu gibi iftiracılar sırtını dönüp kaçar. Ben kendimi hukuk önünde savunmak ve aklamak için mücadele başlattım.

Burada emek harcayıp Selçuk’taki her genci spora çekmek istiyoruz. Amacımız tüm gençlerle kötü alışkanlıklar arasında sporu kalkan yapmaktır” dedi. Selçuk Gençlikspor’un tüm yönetim kadrosunun gönüllü çalıştığını vurgulayan Sönmez Akbaş “Bu kulüpte paranın adı geçmiyor. Kimse bana para ver yoksa gelmem demiyor. Herkes gençlik için gönülden çalışıyor” diye konuştu. En büyük sıkıntılarının belediye tarafından destek görmemek olduğunu belirten Akbaş “Belediye, seçim bildirgesinde malzeme ulaştırma ve eğitmen ücretlerini karşılayacaklarını belirtmişti. 14 yılda bir sefer malzeme yardımı aldık. Ondan sonra unutulduk ve her yerde de bunun reklamını yapar oldular. Ayrıca her malzemenin üstünde nereden alındığını gösteren yazı var nasıl kime satacağız.” diye sitemlerini dile getirdi.

Selçuk içinde bulunan tören alanının kullanımı için dilekçe verdiklerini ancak asla olumlu cevap almadıklarını dile getiren Yönetici Sönmez Akbaş, sahanın belediye spora tahsis edildiği, sahada sadece belediye sporun çalışabileceği cevabını aldıklarını söyleyerek “Kamuya hizmet etmesi gereken belediye neden ayrımcılık yapıyor? Selçuk gençlerinin haklarını savunmak suç ise biz bu suçu işledik. İstedikleri kadar iftira atsınlar biz yine hukuk yoluyla ve de sporcularımızla sahalarda cevap veririz” diye konuştu.
SAMSUNG

esenerban

YORUMLAR
  1. şehmus dedi ki:

    Sayın Sönmez hocam sonuna kadar destekçiniz kim ne derse desin …

  2. Daywalker dedi ki:

    Selcukta alenen calinan seylerin ustu ortuluyoda hic hak yememis bir adamin ustune bu camur atiliyor yaziklar olsun, burda bukadar yolsuzluk yapilirken yandaslara yedirirken hersey guzell ama is calismaya geldimi selcugu bitirdiler sonmez hocam arkandayiz sonuna kadarr dogru insan herzaman kazanir..

  3. RÜZGAR dedi ki:

    BU İFTİRALARLA HİÇBİR YERE VARILMAZ. HEM AYIP HEM GÜNAH. SÖNMEZ HOCANIN FEDAKARLIĞINI VE İYİ NİYETİNİ BİLMEYEN YOK.

  4. selcuklu dedi ki:

    hocam adam gıbı adamdır…bu nasıl bı iftiradır….selcukta genclere hızmet ıcın calısan bırıne bu ayıp yapılmaz….en azından hıc bı menfaat beklemeden elınden geldıgınce calısıyo…bunuda bılen bılıyooo

  5. hababam sinifi dedi ki:

    once belediyeden rant yapanlar gitsin adalet onunde hesap versinler . ben soylemiyorum kim onlar eger delikanlilik kaldiysa o kisilerde kalkipta mazluma camur atsinlar anca