site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Gençlikspor Galibiyetlerine Devam Ediyor

Selçuk Gençlikspor Galibiyetlerine Devam Ediyor
26.02.2013
A+
A-

SAMSUNG

Selçuk Gençlik spor, Ödemiş Gençlik spor ile sahasında oynadığı maçı 2-1 kazanarak üst üste 2. galibiyetini aldı.

4 haftada 6 puan toplayan Selçuk Gençlik spor, puan kayıplarına rağmen şampiyonluk yarışında bende varım dedi. İlk yarıda rakibin tek golle üstünlüğü ele geçirmesine Erkan’ın golüyle cevap veren Selçuk Gençlik spor devreyi 1-1 berabere kapattı. 2. yarıya da genç ve dişli rakibi karşısında baskıyla başlayan futbolcular, Yusuf Can’ın jeneriklik golüyle 2-1 öne geçerek 3 puanın sahibi oldular.

Genç futbolculardan oluşan rakibin futbolunu da beğendiğini dile getiren Selçuk Gençlik spor teknik direktörü Sönmez Akbaş, maç sonrası değerlendirmelerde bulunarak, “ Rakibimiz adına yakışır şekilde çok genç bir takımdı. Ödemiş Gençlikspor’u gençlere yaptığı yatırımdan dolayı kutluyorum. Ancak biz her rakibe saygı duyarız. Daha tecrübeli olmamıza rağmen tedbiri elden bırakmadık. Zor da olsa 3 puanın sahibi olduk. Daha önce de dediğim gibi en ufak sürtüşme yaşanmadan yine futbolcular sahadan sarılarak ayrıldı. Zaten özlediğimiz tablolar bunlardı” dedi. Yalnız bırakıldıklarını da tekrar hatırlatan Akbaş “ Takımımız her türlü zorluğa. Antrenman yapacak saha bulamamasına. Saha bulsa bile ışık bulamamasına rağmen elinden gelenin en iyisini yapmıştır. Selçuk halkı ve yöneticiler gençlere lütfen sahip çıksın” diye sitemlerini dile getirdi.

SAMSUNG

SAMSUNG

MAÇIN GOLLERİNİ AŞAĞIDA Kİ VİDEOLARDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

YORUMLAR
  1. Ece dedi ki:

    Sönmez Hocamın ve futbolcularının maddi manevi gayretleriyle ve gerçek alın teriyle kazanacakları daha nice maçlar temenni ediyorum. Sönmez Hocayı ve futbolcularını tebrik ederim.

  2. eski selçuklu dedi ki:

    gençlik fena birde destek olsa fahrettin müdür yakıo zaten :d başarılar gençlik kendi yağınızda kavrulun iyi gidiyosunuz