site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Futbolundan Galatasaray Spor Kulübüne ve Selçuk’a Mesaj

Selçuk Futbolundan Galatasaray Spor Kulübüne ve Selçuk’a Mesaj
25.05.2014
A+
A-

efesspor

Selçuk kulüplerinde futbol eğitimi alan gençlerimiz, Galatasaray futbol kulübünün İzmir de düzenlediği yetenek tarama organizasyonuna katıldı. GS alt yapı ve proje koordinatörü Bülent ÜNDER ile U-17 teknik sorumlusu Metin Ülgen’in de aralarında olduğu ekibin bire bir takip ettikleri organizasyonda ekibimiz; Selçuk Efes Sporlu oyuncuların ağırlıklı olması nedeniyle Selçuk Efes Spor formalarıyla yer aldı. Selçuk Belediye Spor ve Selçuk Gençlik Spor oyuncularının da içinde bulunduğu ekibimiz, İzmir’in çeşitli takımlarından davet edilen yetenekli futbolculardan kurulu karma ile karşılaştı. Oynanan karşılaşmayı 2-0 lık skor ile kazanan taraf gençlerimiz oldu.

Organizasyon sonrası görüşlerini aldığımız Selçuk Efes Spor kulübü Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Orhan MELER ” Organizasyona katılım amacımız; Selçuk’ta futbol üzerine yaptıklarımızın Galatasaray Spor kulübü tarafından da bilinmesi, haberdar edilmesi ve görüş alanlarına girmemiz, ayrıca bünyemizdeki yetenekli sporcularımızı görebilmelerine imkân vermek ve iletişimimizin boyutunu; her istediğimiz an ulaşılabilir hale getirebilmekti. Organizasyon sonrası amacımızda istenen boyuta gelebilmiş olduk ve artık Galatasaray Spor kulübü ilçemizde spor ve futbol adına yapılan; yapılma düşüncesi içersinde olunan oluşumlar hakkında bilgi sahibi oldular ve bizleri tanımaktan memnun kalarak ellerinden gelen desteği vermeye çalışacaklarını söyleyerek, onlara kolayca ulaşımımızı sağlayacak adımları attılar. Ayrıca bu organizasyon ile Selçuk adına hedeflenmesi gereken duruma güzel bir mesajda iletmiş olduk. Hatıra olarak kalması adına Galatasaray Spor kulübü yetkilileri ile çekildiğimiz fotoğrafa dikkatli bakınca; Selçuk Belediye Spor da lisanslı olarak futbol eğitimi alan sporcumuz Batuhan Eryatmaz Selçuk Efes Spor forması, diğer yanda Selçuk Efes Spor da lisanslı olarak futbol eğitimi alan sporcumuz Özkan Tül ise Selçuk Belediye Spor tshirt’ü giyiyor. Bu görüntü ile istediğimiz ve hedeflediğimiz “birlik içinde; ayrımsız, eşit ve doğru eğitim” anlayışımızı gözler önüne sermiş olduk” dedi.

YORUMLAR
  1. cem eryatmaz dedi ki:

    Gençlerimizin,,,,yolu açık olsun allahın izniyle,,başarılarrrrr