site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Futbolunda Özlenen Dostluk Tablosu Yaşanıyor

Selçuk Futbolunda Özlenen Dostluk Tablosu Yaşanıyor
24.02.2014
A+
A-

selcukefesspor-selcukbelediyespor

Hafta sonunda oynanan U-16 ligi karşılaşmasında iki Selçuk ekibi karşı karşıya geldi. Selçuk Efes Spor ile Selçuk Belediye Spor arasında oynanan karşılaşmada geçtiğimiz sezonlarda yaşanan gerginliklerin yerine olması gerektiği gibi, dostane bir havada oyun vardı. Her iki takımın hocaları ve oyuncuları arasındaki iletişim, davranışlar özlenen tablonun artık kurulduğunun bir göstergesiyle. Tüm karşılaşma boyunca bu dostane havanın sürmesi, oyunun maksadı dışına çıkmaması, gençlerimizin sadece futbol oyunuyla ilgilenir olmaları özlenen bir tabloydu. Bu tablonun oluşmasında emeği geçen her iki kulüp yöneticileri, hocaları ve sporcularına teşekkür eder, bu duruşun hiç bir zaman bozulmamasını temenni ederiz.

U-16 liginde İlk dört hafta sonunda Selçuk Efes Spor ikinci sırada yer alırken, Selçuk Belediye Spor üçüncü sırada yer alıyordu. Oynanan bu karşılaşmadan Selçuk Efes Spor  5-1 galip ayrılarak şampiyonluk için emin adımlarla yoluna devam etmiş oldu.
selcukefesspor-belediyespor

YORUMLAR
  1. cem dedi ki:

    emeği büyük olan her iki kulübün HOCALARI Orhan MELER ve Tuncay TOPER e helal olsun. yönetimleride kutlarım.