site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Esnafına İndirimli Elektrik İmkanı

Selçuk Esnafına İndirimli Elektrik İmkanı
17.11.2016
A+
A-

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyeleri İESOB ve TEK’in imzaladığı protokolle, elektriği yüzde 11 oranında indirimli kullanacaklar.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), TEK elektrik firması ile imzaladığı protokol kapsamında esnaf sanatkarlara yüzde 11 oranında indirimli elektrik kullanma imkanı sağladı. Yapılan anlaşmaya göre, aylık faturası 120 liranın üzerinde olan esnaf ve sanatkarlar, elektriklerini TEK’ten almaları halinde, aktif kullanım tutarından yüzde 11 oranında indirim yapılacak. İESOB bu hizmetiyle, esnafın önemli gider kaleminde indirim sağlayarak esnafa ekonomik katkı koymayı hedefliyor.

Maliyet düşecek

Teknolojinin gelişmesi ile elektriğin en önemli üretim girdileri arasında yer aldığına dikkat çeken İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, “Esnaf sanatkarların iş potansiyellerinin azaldığı bir dönemde kesimin üretim maliyetlerini düşürmek önemli. Çağın getirdiği yeniliklere ve rekabet düzenine uyum konusunda üyelerimize doğru rehberlikler vermeyi amaçlıyoruz. Bu noktada enerji konusunda da esnaf sanatkarlara yeni alternatifler sunuyoruz. Protokol ile enerjinin ham maddelerinden olan ve esnaf sanatkarların üretimlerinde yoğun tükettikleri elektriğin maliyetini düşürmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. Mutlu, aylık elektrik faturası 120 liranın üzerinde ve TEK abonesi olan her esnaf sanatkarın indirimden faydalanabileceğini dile getirdi.

Danışmanlık hizmeti

İESOB Başkanı Mutlu, “Elektrik faturası yüksek olan esnaf sanatkarlarımız 0 850 433 0 535 numaralı ‘Enerji Danışma Hattı’mızı arayarak faturalarını nasıl ucuzlatacakları konusunda bilgi alabilirler. Enerji danışmanları esnaf ve sanatkarımızı işyerlerinde ziyaret ederek işleyişiyle ilgili de bilgi alışverişinde bulunacaklar” diye konuştu. TEK aboneliğinin avantajlarına dikkat çeken Başkan Mutlu, “Üyelerimiz çevrelerindeki diğer esnaf sanatkar dostlarını uyararak onların da elektrik maliyetlerini önemli oranda düşürmelerini sağlayabilirler. Büyük sermaye ile rekabet ve çağdaş teknolojiden yararlanma yolunda esnaf sanatkarlar kendilerine güç verecek büyük avantajı kullanmalıdırlar” dedi.

Selçuk esnafı faydalanabilecek

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odasını kalabalık bir heyet ile ziyaret eden TEK yetkilileri Başkan Hayri Güller, Başkan Vekili Özgür Aydoğan ve Yönetim Kurulu Üyelerine imzalanan protokol hakkında bilgi verdiler. Bilgi edinmek isteyen esnaflar SESO’yu (Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası) ziyaret edip bilgi ve broşür alabilecekler. Ayrıca 0 850 433 0 535 numaralı ‘Enerji Danışma Hattı’ndan bilgi alabilecekler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.