site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Esnaf Odası’ndan SGK’ya Sıcak Ziyaret

Selçuk Esnaf Odası’ndan SGK’ya Sıcak Ziyaret
05.01.2014
A+
A-

DSC_0003

SGK İl Müdürü Engin Bilgili ile bir araya gelen Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Güller Selçuk’ta hizmet vermeye başlayan Sosyal Güvenlik Merkezi’nden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Sosyal Güvenlik Merkezi’nin Selçuk ilçesinde hizmete girmesi için uzun süredir emek veren Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Güller, Selçuk’ta açılan Sosyal Güvenlik Merkezi’nden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve sözlerine şöyle devam etti; “Daha önceden Tire’ye ya da İzmir’e gidip işlemlerimizi yaptırıyorduk.  Bu da üyelerimiz için zaman ve iş kaybı anlamına geliyordu. Tire’ye bile gidildiğinde en az yarım gün kaybımız oluyordu. Bazı üyelerimiz işyerlerini akrabalarına emanet ediyorlardı. Öte yandan ben berberim, benim gibi sanatı ile para kazanan üyelerimiz dükkânlarını kime emanet edecek? Kalfası olmayan mecburen kepenk kapatıp bu işlemler peşinde koşuyordu. Selçuk’ta açılan merkez tüm bu zorlukları geride bıraktırdı. Merkezin personeli de güler yüzlü ve verimli çalışıyor” dedi.

SGK’nın son yıllarda önemli atılımlar yaptığına dikkat çeken İESOB başkanvekili İbrahim Bayram ise, ‘‘SGK reformları, devletin yaptığı en önemli işlerden birisi. Bugün herhangi bir SGK merkezine girdiğimizde, bir özel sektör kuruluşundan hiçbir farkı olmadığını, tam aksine fazlası bulunduğunu’’ söyledi.
DSC_0001

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 

https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    hayri güller sana güle güle…
    şimdi değişim zamanı

  2. anonim dedi ki:

    Büyük Başkan yılların tecrübesi deneyimlerin ve ustalığınla bu makama yakışırsın.Allah var hakkını vermek lazım bu ilçeye bir çok hizmetlerin oldu.Sen ve söförler odası başkanı Nihat ağbim sizler bu makamlara yaşınızın olgunluğu ve bilgi birikimlerinizle yakışan kişilersiniz.Sizin tecrübeleriniz ve bilgileriniz esnaf arkadaşlarımızın en büyük yardımcısı olacaktır.

  3. Anonim dedi ki:

    çevresi tarafından çoooook !!! sevilen egzozcu vedatmı kazanacak

  4. Anonim dedi ki:

    şubatta yapılacak oda seçimlerinde hayri güller seçimi kaybeder, aynen vefanın martta kaybedeceği gibi

    1. VEDAT dedi ki:

      BELEDİYE BASKANIM ÇEKETİNİ KOYSA KAZANIR MERAK ETME SEN …

  5. selim dedi ki:

    Vefa deyince aklınız çıkıyor onun için patronların sana yazdırıyor. hiç merak etmeyin en az 3000 farkla Vefa başkan yine belediye başkanı .

  6. Selcuklu dedi ki:

    Vefa baskanimin ekmegini yemeyen yok neyini gördünüzde istemiyorsunuz tesekur etmesini ogrenin

  7. şirinceli dedi ki:

    hayri başkan ve yardımcısı n.değişmez ile taktire şayan bi ziyaret etmişler tebrikler… selçuk sgk ya da başarılar diliyoruz…