site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Efes Spor(U-13) İzmir Şampiyonu Oldu

Selçuk Efes Spor(U-13) İzmir Şampiyonu Oldu
02.06.2013
A+
A-

DSCN7692

Selçuk Efes Spor : 4
Altınırmak Spor  : 0

Selçuk Efes Spor (U-13) Türkiye Şampiyonasında

Play-of final karşılaşmasında Altınırmak Spor’u 4-0 mağlup eden Selçuk Efes Spor(U-13) Türkiye şampiyonasında İzmir’i temsil etme hakkını elde etti.

2012 -2013 sezonu (U – 13) liginde 16. grupta yer alan Selçuk Efes Spor oynadığı 9 karşılaşmadan 7 galibiyet 2 beraberlik alarak hiç yenilgi yüzü görmeden grubunu şampiyon olarak tamamladıktan sonra play of ilk maçında ÖzÇamdibi spor u 2-1 yenerek finale yükselmişti. Finalde rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla geçen gençlerimiz Türkiye şampiyonasına adını yazdırdı.

Selçuk Efes Spor karşılaşmada
1-Tugay GÖRCAN
2-Özkan TÜL
3-Berk CECO
4-Batuhan ARICI
5-İsmail Görkem UÇAR
6-Atakan GÜNGÖREN
7-Hasan ÇUBUK
8-Ömer Can KIVIRCIK
10-Şafak Ayberk ATAN
11-Ömer MANG
13-Ahmet KORU

9-Batuhan MORKAYA
14-İsmet FİDAN
15-Mert KADEM
16-Fatih AKPINAR
19-Sebahattin AKPINAR kadrosuyla mücadele etti.

Karşılaşma boyunca daha etkili oynayan ve bir çok pozisyon bulan Selçuk Efes Spor takımıydı. 4 gol bulmasına rağmen bir çok gol poziyonunu da gole çeviremedi. Oyunun en önemli yönü karşılaşmanın ilk dakikasından son dakikasına kadar rakibe hiç bir gol pozisyonunun verilmemesiydi. Karşılaşmayı istediği şekilde yönlendiren gençlerimiz; alan savunması yapma, pozisyon alma, hızlı ve etkili hücuma çıkma, mücadele ve istek anlamında oldukça iyi bir görüntü sergiledi. Olumlu anlamda belki de sezonun en iyi oyununu ortaya koyan Selçuk Efes Spor un gollerini Ömer Can KIVIRCIK (2), Ömer MANG(2) attı.

Karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşayan oyuncular madalyalarını da aldı. Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan gençlerimizin mücadele edeceği şehir önümüzdeki hafta belli olacak.

Selçuk Haber sitesi olarak Selçuk Efes Sporlu gençleri bu büyük başarılarından dolayı kutluyor, Türkiye şampiyonasında başarılar diliyoruz.

DSCN7695

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    İzmirde kimsenin şans vermediği EFES SPORUMUZ sevgi ve planlı çalışmayla 156 takım arasında şampiyon oldu. İzmiri temsil edecek diğer takımlar ise ALTINORDU ve GÖZTEPE takımlara bakıp başarıyı siz hesaplayın.. Orhan hocayı ve oyuncuları kutluyoruz…HELAL OLSUN.

  2. Anonim dedi ki:

    Tarafsız illerde oynanacak turnuvaya gitmek için Selçuk belediyesi ve selçuğun iş adamlarından destek bekliyor bu takım….

  3. oktay dedi ki:

    bu çocuklar daha fazla desteği hak ediyor bence. selçuk’ta bundan daha güzel kaç gelişme var ki?

  4. Onur Meler dedi ki:

    Tebrikler çocuklar helal olsun size…
    Tebrikler Orhan hocam. Gurur duyduk…

  5. Mustafa Kurt dedi ki:

    Bu çocuklarin gözlerinden öpüyorum, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Finallerde basarilarrrr..

  6. A. Morkaya dedi ki:

    ORHAN OCAYI VE BU GENCECİK ÇOCUKLARIMIZI KUTLAR BAŞARILARININ DEVAM ETMESİNİ DİLERİM İNŞALLAH TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLURSUNUZ,,,

  7. APASASLI 35920 dedi ki:

    Canı gönülden tebrik ediyoruz… artık Belediyemiz gerekeni yapar…

  8. Anonim dedi ki:

    orhan hocam bütün imkansızllıklara rahmen şanpiyon oldunuz seni veçocukları canı gönülden kutluyorum ayrıca spor cularında gözlerinden öpüyorum sizler herşeyin en iyisine layiksiniz sevgilerimle sönmez hoca

  9. BARIŞA DOĞRU dedi ki:

    EFES SPORTA OYNAYAN GENÇLERİMİZİ TEPRİK EDİYOR,SELÇUK İLÇEMİZİ TEMSİL ETTİKLERİNDEN DOLAYI,BAŞARILARININ DEVAM ETMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM. HELAL OLSUN GENÇLER,SİZLERLE GURUR DUYUYORUM.