site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Efes Spor ( U-14 ) Galibiyetle Başladı

Selçuk Efes Spor ( U-14 )  Galibiyetle Başladı
17.05.2014
A+
A-

selcukefessspor (3)

Selçuk Efes Spor: 3
Manisa Salihli Spor: 2

Türkiye şampiyonası 1.tur Marmaris ayağında mücadele eden Selçuk Efes Spor ( U-14 ) takımı ilk karşılaşmasında dün Manisa Salihli Spor ile karşı karşıya geldi. Final adına İki takım için de büyük önem arz eden karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı başaran taraf gençlerimiz oldu.

Kaybeden tarafın dinlenmeden bugün Manavgat Belediye Spor ile karşılaşacak olması ve kazananın da bir gün dinlendikten sonra pazar günü Manavgat Belediye Spor karşısına çıkacak olması maça ayrı bir önem kazandırıyordu.

Karşılaşmaya etkili başlayan ekip gençlerimiz oldu. Oyunun ilk dakikasından itibaren topa sahip olan ve oyunu rakip yarı alanda oynayan gençlerimiz ilk yarıda rakibinin orta sahayı geçmesine çok fazla izin vermedi. Bunun neticesinde dört adet net gol pozisyonu yakalayan ve bir de ofsayt gerekçesiyle iptal edilen gol bulan Selçuk Efes Spor ilk yarıda gole ulaşamamış oldu.

İkinci yarıya da aynı şekilde etkili başlayan taraf ekibimiz oldu ve ikinci yarının 9. dakikasında Ömer MANG ile gole ulaşarak skoru 1-0 getirdi. Gol sonrası oyuncularımız saha içersinde skoru koruma düşüncesine girip ve üzerine bireysel hatalarda eklenince kalesinde ardı ardına iki gol görerek 2-1 geriye düştü. Yenen goller sonrası tekrar oyunun başındaki etkili haline geri dönen takımımız, Ömer MANG ile skoru 2-2 ye getirdi ve son saniye de Batuhan MORKAYA’nın kullandığı kornerde oluşan karambol de topa etkili vuran İsmail Görkeç UÇAR ile 3-2 öne geçti ve karşılaşma bu skor ile sona erdi.

Gruptaki ilk karşılaşmasını kazanarak üç puan alan takımımız günü dinlenerek geçirecek. İkinci karşılaşmasını ise pazar günü Manavgat Belediye Spor ile oynayacak. Grubumuzun diğer iki takımı Manavgat Belediye Spor ve Manisa Salihli Spor ise bugün 16.00 da karşı karşıya gelecek. Grubu lider olarak tamamlayan takım, diğer grup lideri ile pazartesi günü saat 16.00 da Türkiye Şampiyonası 1.tur Marmaris ayağının şampiyonluk maçına çıkacak.

Gençlerimizi gösterdikleri performans ve başarı için tebrik ediyor, devamını diliyoruz.

selcukefessspor (1)

 

YORUMLAR
  1. Kadir dedi ki:

    Tebrikler gençler sizinle gururduyoruz bu guruptan şampiyon çıkacaksınız bundan kimsenin şüpesi olmasın

  2. yasin yolcu dedi ki:

    bravo gençler helal olsun efes sporun gelecegi olacaksınız inşallah mehmet hocam tebrikler başarılarınızın devamını dilerim

  3. FAHRİ HOCA dedi ki:

    GALİBİYETİNİZİ TEBRİK EDİYORUM PAZAR GÜNÜ OYNANACAK MACTA BU BAŞARININI DEVAMINI DİLİYORUM

  4. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    EFES SPORUMUZUN GELECEGI A TAKIMINI TEBRIK EDIYORUZ… BASARILAR CITAK.