site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Efes Spor ( U-14) Finalde

Selçuk Efes Spor ( U-14) Finalde
06.02.2014
A+
A-

selcuk-efessporumuz (4)

Selçuk Efes Spor     : 7          
Balçova Bld. Termal : 6  

Grubunu şampiyon olarak tamamlayan Selçuk Efes Spor, play of ilk karşılaşmasında Balçova Bld. Termal spor ile karşılaştı. karşılaşmanın normal süresi 1-1 eşitlik ile sonuçlanırken penaltı atışlarında üstünlük sağlayan gençlerimiz finale adını yazdırmış oldu.

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf ekibimiz oldu ve 4.dakikada sağ kanattan Ömer MANG etkili bir şekilde topu getirdi ve boş pozisyondaki Ramazan SELEK e sadece dokunmak kaldı 1-0. Gol sonrası oyunu kendi sahasında kabul eden Selçuk Efes Spor ani ataklarla gol bulma düşüncesi içerisine girdi. Rakibinin oyunu dengelemesi sonrası Balçova Bld. Termal in beraberlik golü geldi. 24. dakikada taç atışından gelen topta ekibimiz savunmasının bir anlık dikkatsizliğinden yararlanan Balçova Bld. Termal oyuncusu topa dokunarak skoru 1-1 e getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarı daha dengeli bir şekilde başladı. Ardından oyunda üstünlüğü eline geçiren gençlerimiz 55. ve 67. dakikalarda kaleciyle karşı karşıya kalan Ömer MANG ile gol pozisyonlarını kullanamadı. Bu pozisyonlarda rakip takım kalecisinin kurtarışları ikinci gole ulaşmamızı engelledi. Karşılaşma bu skor ile sonuçlandı 1-1.

Direk penaltı atışlarına geçilen karşılaşmada.Takımımız ilk iki penaltıyı Ramazan SELEK ve Ömer MANG ile gole selcuk-efessporumuz (3)çevirirken, rakibimizde aynı başarıyı gösterdi. Üçüncü ve dördüncü penaltıları Mustafa KAYA ve Hasan ÇUBUK ile gole çeviremeyen ekibimize rakip Balçova Bld. Termal de aynı şekilde cevap verince eşitlik bozulmadı. Beşinci penaltımızı Batuhan ARICI, altıncıyı Atakan GÜNGÖREN, yedinciyi İsmail Görkem UÇAR ve sekizinci penaltımızı da Özkan TÜL başarı ile kullanarak gole çevirdi. Balçova Bld. Termal ise beşinci, altıncı ve yedinci penaltıları gole çevirirken sekizinci penaltısını kalecimiz Tugay GÖRCAN kurtararak Selçuk Efes Spor u finale taşımış oldu ( 7-6 )

8 Şubat cumartesi günü saat 15.00 da Atatürk stadı yan sahasında oynanacak karşılaşmada Selçuk Efes Spor un rakibi Menderes Bld. Eği. Kült. oldu. Karşılaşmayı kazanan taraf Türkiye Şampiyonasında izmiri temsil etme hakkı kazanacak.

Gençlerimizi bu aşamaya kadar gösterdikleri performans için kutlarken final karşılaşmasıdada başarılar diliyoruz. Tüm halkımızı cumartesi günü oynanacak final karşılaşmasında gençlerimize desteğe davet ediyoruz.

Karşılaşma öncesi gençlerimiz şampiyonluk kupasını aldı…  Selçuk Efes’umuzun maç kadrosu şu şekilde idi;

1-Tugay GÖRCAN
2-Özkan TÜL
3-Berk CECO
4-Batuhan ARICI
5-İsmail Görkem UÇAR
6-Murat ECER
7-Ömer MANG
8-Atakan GÜNGÖREN
9-Mustafa KAYA
10-Hasan ÇUBUK
11-Ramazan SELEK
12-Atakan BARIM
13-Batuhan MORKAYA
14-Sefa Barış ŞİRİN
15-Batuhan TAVASLI
16-Muhammet ŞELİMAN
17-Mert KADEM
18-İsa CERİT

selcuk-efessporumuz (1)

selcuk-efessporumuz (2)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Okyay Meler dedi ki:

    Tebrikler çocuklar, başarılarınıza bir yenisini daha ekledini. Cumartesi günü de kazanarak Türkiye Şampiyonasına gideceğinize inanıyorum. Daha fazla desteği hakediyorsunuz.

  2. Anonim dedi ki:

    gecen sezon 125 takım arasında ilk 5 e girip türkiye şapiyonasına giden takımımızın bu sezon da aynı başarıyı göstereceğine inanıyoruz. Orhan hocanın planlı ve ne yaptığını bilen çalışmaları sonucunda selçukta futbol sağlam temellere kuruluyor…

  3. isim dedi ki:

    ORHAN HOCAM FENERBAHÇE’Yİ YÖNETÇEK ADAMSINIZ..