site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Efes Spor ( U-14 ) Duran Toplara Teslim Oldu

Selçuk Efes Spor ( U-14 ) Duran Toplara Teslim Oldu
25.05.2014
A+
A-

selcuk-efes

Selçuk Efes Spor : 1
Manavgat Bld.Spor : 4
Türkiye Şampiyonasının birinci karşılaşmasında Salihli Sporu 3-2 mağlup eden gençlerimiz ikinci karşılaşmasında Manavgat Bld. Spor a 4-1 yenilerek turnuvaya veda etti.

Karşılaşmada ;

1- Tugay GÖRCAN
2- Özkan TÜL
3- Berk CECO
4- Batuhan ARICI
5- İsmail Görkem UÇAR
6- Atakan GÜNGÖREN
7- Ramazan SELEK
8- Hasan ÇUBUK
9- Mervan ASAL
10- Mustafa KAYA
11- Ömer MANG
12- Atakan BARIM
13- Batuhan MORKAYA
14- Sefa Barış ŞİRİN
15- Murat ECER
16- Habib YAĞMUR
17- Batuhan TAVASLI
18- Muhammet ŞELİMAN kadrosu ile mücadele eden takımımız, müsabakaya çok şansız bir şekilde başladı. Beşinci dakikada kullanılan kornerde topu önünde bulan Manavgat Bld. Sporlu oyuncunun vuruşu auta gidecekken oyuncumuz Berk in bacağına çarparak filelerle buluştu 1-0. Sekizinci dakikada sol taraftan Ömer MANG ile gelişen atakta, altı pas içerisinde müsait durumda topla buluşan Mervan ASAL ın vuruşunu savunma oyuncusu kayarak çıkarttı. Topun çizgiyi geçtiği tartışmaları yaşanmasına neden pozisyonda hakem oyunu devam ettirdi. Bu şansız durumların ardından beş dakika sonra ceza sahası ön çizgisine on metre mesafeden kazanılan serbest vuruşta Manavgat Bld. Sporlu oyuncunun ortası kimseye değmeden yere çarparak gol olunca skor 2-0 a geldi. Yenen iki şansız gol sonrası motivasyonu dağılan sporcularımıza 15. dakikada rüzgarında etkisiyle kornerden direk yenen golde eklenince skor bir anda 3-0 oldu. Bu kadar olumsuz gelişmeler karşısında etkilenen genç sporcularımızın toparlanması sağlanamadı ve ilk yarı bu skor ile sona erdi.

Gençlerimiz ikinci yarıya daha toparlanmış bir şekilde, oyunu rakip yarı alana yıkıp gol arayarak başladı. Oyunu iyice riske ederek savunmasını orta sahada kurmaya başlayan takımımızın arkada bıraktığı geniş alanı çok etkili çıkarak kullanan Manavgat Bld. Spor kalecimiz ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda 52. dakikada skoru 4-0 getirdi. Yenen dördüncü gol sonrası morallerin tamamen yerle bir olmasına rağmen takımımız gol için rakip kaleye yüklenmeye devam etti. 58. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Ömer MANG skoru 4-1 e getirdi ve karşılaşma bu skor ile sona erdi.
Karşılaşma sonrası görüşlerini aldığımız Selçuk Efes Spor Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Orhan MELER ” kulübümüzü, ilçemizi ve ilimizi bu ana kadar başarıyla temsil eden genç sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Kısıtlı imkanlarımızla iki yıl üst üste bu noktaya kadar gelebilmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Son karşılaşmamızda yaşadığımız futbolun içinde olan olgulardan gereken dersleri çıkartıp, önümüzdeki sürece aktarımını yaparak gelişimimize devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.