site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Efes Spor (U-13)’dan Şampiyonluk İçin Büyük Adım

Selçuk Efes Spor (U-13)’dan Şampiyonluk İçin Büyük Adım
30.04.2013
A+
A-

DSCN7602

SELÇUK EFES SPOR: 4
TORBALI SPOR: 0

Selçuk’ta oynanan u-13 ligi karşılaşmasında 1.sıradaki Selçuk Efes Spor ile 2. sıradaki Torbalı Spor karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 4-0 gibi net bir skorla galip ayrılan Selçuk Efes Spor gençleri, 6.haftada puanını 16 ya çıkartarak ligin bitmesine üç hafta kala şampiyonluk için büyük avantaj yakaladı.

Selçuk Efes Spor karşılaşmada,
1-Tugay GÖRCAN
2-Mert KADEM
3-Berk CECO
4-Batuhan ARICI
5-İsmail Görkem UÇAR
6-Atakan GÜNGÖREN
7-Hasan ÇUBUK
8-Şafak Ayberk ATAN
9-Batuhan MORKAYA
10-Ömer can KIVIRCIK
11-Ömer MANG
13-Ahmet KORU
14-Fatih AKPINAR
15-Batuhan TAVASLI
16-Sebahattin NERGİZLER

Kadrosuyla mücadele etti.

İlk iki sıradaki ekiplerin karşılaşmasında, kazananın şampiyonluk için rakibine üstünlük kuracak olması nedeniyle, oyunda ilk dakikalarda iki takımda kontrollü oyunu tercih etti.Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada dakikalar ilerledikçe Selçuk Efes Spor oyuna ağırlığını koymaya ve pozisyonlar bulmaya başladı. 13.dakika Ömer MANG kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşta top az farkla auta gitti. 18.dakikada bu sefer kaleciyle karşı karşıya kalan Hasan ÇUBUK düzgün bir vuruşla kalecinin sağından topu ağlara gönderdi 1-0. İyi oyununa devam eden Selçuk Efes Spor gençleri, rakibe yaptığı baskı ve çabuk oynaması sonucu 24.dakikada Ömer Can KIVIRCIK ile bir net pozisyondan daha yararlanamazken ilk yarı bu skorla sona erdi 1-0.

İkinci yarıda da aynı istekli ve etkili oyununa devam eden Selçuk Efes Spor, oyunu rakip yarı alana yıktı. 38.dakikada sol kanattan gelişen atakta Ömer MANG’ın yaptığı ortaya iyi dokunan Hasan ÇUBUK kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 2-0 a getirdi. 44.dakikada kazanılan serbest vuruşu Ömer Can KIVIRCIK kullandı, kaleciden dönen topu yine Hasan ÇUBUK tamamladı 3-0. İlerleyen dakikalarda Selçuk Efes Spor, tüm oyuncu değişiklik hakkını kullanarak her oyuncusuna şans verdiği karşılaşmada, 55.dakika Batuhan MORKAYA’nın yaptığı şık vuruşla bulduğu gol ile skoru 4-0 yaptı. Ve karşılaşma bu skorla sonu erdi. Galibiyet sonrası Selçuk Efes Sporlu oyuncuların galibiyet kutlamaları görülmeye değerdi. Çok iyi bir, birlik beraberliğe sahip olduklarının bir göstergesiydi sanki.

Bu skorla rakipleriyle puan farkını iyice açan Selçuk Efes Spor maç sonrası galibiyeti kutlamak için Pamucak sahilinde mangal keyfi yaptı. Sıcak havayı da fırsat bilen sporcular, hem denizin hem de mangalın keyfini doyasıya yaşadılar.

SELCUKEFES

DSCN7607

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    yürü batuhan morkaya kim tutar seni geleceğin yıldızı olacaksın

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    efes sporumuzun gelecegi olan bu genç ekibimizi cani gonulden kutluyoruz….

  3. Anonim dedi ki:

    Başka selçuk takımı gibi kavga dövüş takımı olmayan. Hocasının oyuncularına sevgi ile yaklaştığı arkadaşlık duygusunun yoğun olduğu bu takımın başarıyı yakalaması tesadüf değildir. Orhan hocayı ve tüm futbolcuları kutluyoruz. Şımarmadan aynen devam.

  4. orhan karaca dedi ki:

    helallen ben gelmiyeli neler olmuş .d