site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Efes Spor Şampiyon

Selçuk Efes Spor Şampiyon
23.04.2014
A+
A-

selcukefes-spor-sampiiyon (1)

Selçuk Efes Spor: 3
Mordoğan Spor: 1

Hafta sonu Selçuk’ta oynanan karşılaşmada Selçuk Efes Spor, Mordoğan Spor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Son dört haftaya girildiğinde oynadığı 10 karşılaşmadan 9 galibiyet 1 mağlubiyet alarak 27 puanla lider durumda olan Selçuk Efes Spor, 17 puanla ikinci sıradaki rakibi Mordoğan Spor’u konuk etti. Karşılaşmada oldukça etkili bir oyun ortaya koyan Selçuk Efes Spor, rakibini 3-1 mağlup ederek ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Selçuk Efes Sporumuz Karşılaşmaya

1- Ali Cihan BOZKIR
2- Kadir CAN
3- Muzaffer GİDER
4- Engin EMER
5- Cem ADSİZ
6- Deniz DEMİR
7- Erhan YAŞA
8- Yiğit EKTİREN
9- Burak DOĞAN
10- Mehmet ASLAN
11- Ömer MANG
12- Ayhan DÖNMEZ
13- Mahmut DURAK
14- Halit ÇAKMAK
15- İbrahim KÜKMEN
16- Ramazan SELEK
17- Esen DEĞİŞMEZ
18- Çağrı ŞAVAŞÇI
kadrosu ile çıktı.

Selçuk Efes Spor oyuna oldukça etkili başladı ve ilk dakikadan itibaren oyunu rakip yarı alana yığarak gücünü gösterdi. Girilen birçok gol pozisyonundan yararlanamayan takımımız, gole 38. dakikada ulaştı. Bu dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Mehmet ASLAN düzgün bir vuruşla topu kalecinin uzanamayacağı noktaya göndererek takımımızı 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya da etkili başlayan taraf Selçuk Efes Spor oldu. Takımımızın İkinci gole ulaşması da çok geç olmadı. 56. dakikada Deniz DEMİR güzel bir vuruşla takımımızın ikinci golünü atarak skoru 2-0 a getirdi. İkinci gol sonrasında galibiyetin ve şampiyonluğun heyecanı içerisine giren gençlerimiz basit bir hata sonucu 78. dakikada golü kalelerinde görerek skor 2-1 geldi. Yenen gol sonrası toparlanan Selçuk Efes Spor oyunu rakip yarı alanda oynamaya devam etti. 87. dakikada Esen DEĞİŞMEZ ceza sahası dışından harika bir vuruş ile takımını 3-1 öne taşıdı ve karşılaşma bu skor ile sona erdi.

Galibiyetin ve şampiyonluğun keyfini süren gençlerimizin sevinci görülmeye değerdi.

Görüşlerini aldığımız Selçuk Efes Spor kulübü başkanı Murat SENGEL; bu zor şartlarda, imkânsızlıklarda gösterilen bu başarıdan dolayı, genç sporcularımız ve hocalarımız Mehmet KAHYA ve Orhan MELER’i yürekten kutluyorum. Sezon boyunca maddi manevi birçok sorunla karşı karşıya kaldık. Rakiplerimize göre çok daha genç, 15-16 yaşında sporcular ile mücadele ettik, hatta 13 yaşında oyuncu bile kullandık. Bu şartlarda ligin bitimine 3 hafta varken şampiyonluğu garanti etmiş olmamız gerçekten gurur verici. Önümüzdeki yıl daha çok destek ile bu yetenekli ve çalışkan gençlerimizle birlikte süper amatöre çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

selcukefes-spor-sampiiyon (2)

sampiyon-efes-spor


Selçuk Efes Spor Tarihi 1943

YORUMLAR
  1. efesli dedi ki:

    Helal olsun