site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Devlet Hastanesi Yöneticileri Basınla Bir Araya Geldi

Selçuk Devlet Hastanesi Yöneticileri Basınla Bir Araya Geldi
07.09.2013
A+
A-

selcuk-devlet-hastanesi-muduru (2)

Kırşehir Devlet Hastanesinden, Selçuk Devlet Hastanesine ataması gerçekleşen yeni müdür; göreve başladığından kısa bir süre sonra, basın toplantısı yaptı.

Hastane yönetimi ve basınla sabah kahvaltısında bir araya gelen ve kendisini tanıtan Selçuk Devlet Hastanesi’nin yeni Müdürü Ali Deniz Erdoğan, ilçedeki basın mensupları ve gazetecilerle yaptığı sohbette hastanenin temel yapısının İnsan olduğu vurgusu üzerinde durdu.

Selçuk Devlet Hastanesi Başhekimi Üroloji Uzmanı Op. Dr. Cengiz Yanık ve yeni Hastane Müdürü Ali Deniz Erdoğan, Hastane Başhekim Yardımcısı Zilhice Turan, Tıbbi Hizmetler Müdürü Nursel Özel, Hastane Müdür Yardımcısı Deniz Şimşir ile ilçede görev yapan gazeteci ve muhabirlerin katılımıyla gerçekleşen kahvaltı sohbetinde, hastanenin sorunları konuşuldu ve bu konuda fikir alışverişinde bulunuldu.

Gazetecilerden, Selçuk Devlet Hastanesi ile ilgili yapılacak olan haberler konusunda bilgi kirliliği olmaması için kendilerinden fikir alınmasını isteyen Hastane Başhekimi Yanık, Bu hastane hepimizin. Bizler tüm kurum müdürlerimizle birlikte her şeye açığız. Yapacağınız söz konusu haber öncesi bizlere konuyla ilgili danışabilir, bilgi alabilirsiniz. Bizler hastanemizde vatandaşlarımız için, tüm personelimiz ile birlikte özveriyle en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.

Selçuk Devlet Hastanesine atanan Hastane Müdürü Ali Deniz Erdoğan, Hastane görevlileri mağdur olan insanlara her zaman yardım etmek zorundadır. Bizler bu konuda tüm birimlerimiz ile ortak bir çalışma içerisindeyiz diyerek, sabah kahvaltısına katılan gazetecilere teşekkür etti.

selcuk-devlet-hastanesi-muduru (1)

selcuk-devlet-hastanesi-muduru (3)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Yeni hastane yapılmadan bu iş olmaz..Tireye göre gecekondu hastanesi gibi kaldı…Kaymakam bey bilinçli bir insan bu konuda kendisinden önderlik bekliyoruz..

  2. Anonim dedi ki:

    Hatalarınızı örtmek için gazetecilere kahvaltı verin, işler düzeldi sanın. Bu iktidar sayesinde sağlık sistemi çöktü, nerede bunu yazacak gazeteciler, yemekte …. Oh ne ala al gülüm ver gülüm. Yandaş medya istemiyoruz.

  3. Anonim dedi ki:

    Kimin haberi yapılsa hemen yandaş yaftası vuruyor selçuk halkı anlayamadık gitti bu işi, kimin haberini yapsak basın olarak hemen yandaş oluyoruz oh ne ala selçuk.
    Ama halkına gece gündüz haber vermek için koşturan değerli selçuk basınına hiç teşekkür yok, neyse canınız sağolsun. Biz selçuğu ve eline geçen her fırsatta basını eleştiren çok değerli halkımızı da seviyoruz basın mensupları olarak.
    (SELÇUK YEREL BASINI)

  4. zavallılar dedi ki:

    selçuk için kılını kıpırdatmayan zavallılar,
    hastane personelini kötüleyen sevgili vatandaşlar selçuk için ne yaptınız.
    söz ruhun aynasıdır.