site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk dev konferansa ev sahipliği yapıyor

Selçuk dev konferansa ev sahipliği yapıyor
04.02.2015
A+
A-

selçuk sosyal bilimler konferansı TR

Selçuk Belediyesi Avrupa Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Konferansına ev sahipliği yapıyor. Dev konferansa konuşmacı olarak katılacak olan Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, bilim adamları ve akademisyenleri UNESCO Dünya Mirası Asıl Listesi adayı Selçuk Efes’te ağırlamaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

Selçuk Belediyesi ve Uluslararası Sosyal Bilimler Araştırma Derneği işbirliği ile 5 Şubatta Pamucak Sürmeli Otelde başlayacak olan Konferansa yaklaşık 300 araştırmacının katılımı bekleniyor. Altıncısı düzenlenecek olan Avrupa Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Konferansına bu yıl Selçuk Belediyesi ev sahipliği yapıyor. Konferansa Eş Başkan olarak katılacak olan Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, bilim adamları ve akademisyenlerin buluştuğu dev konferansa ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını ve 3 gün sürecek toplantının sonuçlarının bilimsel dergilere gireceğini ifade etti.

Konferansta eş başkan olarak Dernek Başkanı Dr. Hasan Arslan ve Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı katılarak konuşma yapacağı konferansı Dr. Mehmet Ali İçbay ve Selçuk Belediyesi’nden Kent Belleği Koordinatörü Arkeolog Yusuf Yavaş yönetecek. Tüm Dünya’dan Sosyal ve Beşeri Bilimler konularında çalışan uzmanları bir araya getirecek olan konferans 7 Şubatta sona erecek.

Sunum İngilizce ve Türkçe yapılacak

Tüm Dünya’dan Sosyal ve Beşeri Bilimler konularında çalışan uzmanları bir araya getirmek, onların en güncel araştırmalarını sunmalarını sağlamak ve yayınlamak amacıyla düzenlenecek olan toplantıda, değişik konu başlıkları altında çok sayıda oturumda sunumlar yapılacak. Kuramsal ve uygulamalı bilgilerin bilimsel bir ortamda tartışılması ve paylaşılması için araştırmacıları, yöneticileri, uzmanları, öğretmenleri, lisansüstü öğrencilerini ve sivil toplum örgütleri ile temsilcilerini bir araya getirmeyi amaçlayan Konferansta sunulacak olan bildiriler uluslararası editörlü kitaplarda yayınlanacak. Ayrıca uzaktan sunumlara da yer verilecek olan Konferansın sunumu, İngilizce ve Türkçe olarak yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.