site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk ÇYDD Eğitim Evi Açıldı

Selçuk ÇYDD Eğitim Evi Açıldı
22.03.2013
A+
A-

selcuk-cydd (1)

Cumhuriyet Mahallesi (Belediye Çarşısı) 5023 Sok.1/B adresinde hizmete geçen ÇYDD açılışına çok sayıda Selçuk’lu vatandaş katıldı. Açılışta konuşma yapan ÇYDD Selçuk Şubesi Başkanı Metin Çıtak:” Derneğimizin Eğitim evinin açılışına hoş geldiniz diyerek ÇYDD’nin Amaçlarına değindi. Amaçlarının  Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacını güden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, ülkenin “çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkması” ülküsü için bilgi, beceri ve deneyim birikimiyle, gönüllü çalışan bir sivil toplum örgütüdür “dedi.

Çıtak daha sonra derneğin kuruluşunda emeği olanlara, eğitim evinin hazırlanmasında katkı sunan Selçuk Belediyesine ve Selçuklu gönüllülere teşekkürlerini sundu. Selçuk’ta 4 kız öğrenciye burs verdiklerine de değinen Çıtak ilerleyen günlerde eğitim evinde kursların başlayacağına katılmak isteyen Selçuklu vatandaşlarımızın istedikleri kurslara ücretsiz katılabileceklerine değinerek her çarşamba derneğimizde yapacağımız haftalık toplantılara Çağdaş yaşama destek vermek isteyen tüm vatandaşların katılabileceğini söyledi. Öneriler kısmında ÇYDD’li üyelerden gelen istek ve dileklere de değinildi.

Selçuk’ta üniversiteli öğrencilerin barınması için ilerleyen günlerde bir yurt ve benzeri ihtiyaçların karşılanması için çalışmaların hızla yapılacağı kararı alınarak Eğitim evi faaliyete açıldı.

HABER: Uğur Gülbay

selcuk-cydd (2)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    bu derneğimizin kime nasıl hizmet edeceğini fotoğraflara bakınca çok rahat anlayabiliyoruz

    1. MUSTAFA YILDIZ dedi ki:

      evet çağdaş yaşama hizmet edecek. okuyamayan kızlarımıza hizmet edicek peki sen neye hizmet ediyorsun?

      1. Ömür dedi ki:

        O arkadaşa sanırım yıkıcı eleştiri başına para veriyorlar. Bir tane olumlu yorum yaptığını görmedim. Ne yapsın ekmek parası işte 🙂