site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Çözüm’den YGS/LYS Rehberlik Seminerleri

Selçuk Çözüm’den YGS/LYS Rehberlik Seminerleri
17.09.2013
A+
A-

selcukcozum-rehberlik (3)

Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi 12. Sınıf öğrencilerine yönelik YGS (Yükseköğretime Geçiş Sınavı) ve LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı) hakkında bilgilendirme seminerleri yaptı.

Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesinde gerçekleştirilen seminerlerde “Değişen Sistem: YGS ve LYS” bütün yönleriyle ele alındı. Yaklaşık bir aydır hızlandırma dersleriyle Çözüm Dergisi Dershanesi’ni tercih eden öğrenciler girecekleri sınavlar hakkında bilgi sahibi oldular.

Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi Kurucu Temsilcisi / Kurum Müdürü Hayri Padak tarafından gerçekleştirilen seminerlerde üniversite adaylarına süreç hakkında bilgi verdi. Sınava giren öğrencilerle yerleşen öğrenci sayısının hemen hemen eşit olduğuna değinen Hayri Padak: “Burada önemli olan kazanmak değil. Herkesin üniversiteli olabildiğini bir sistemle karşı karşıyayız. Önemli olan iyi bir üniversite ve geleceğin kapılarını açacak bir bölüm. Gençlerin geleceklerini şekillendirirken iyi düşünmelerini, çağımızın koşullarına göre üniversiteyi bitirdikten sonra açıkta kalmayacak bölümleri belirlemelerini önermek için bu etkinlikleri yaptık. Umarım faydalı olmuşuzdur. ”dedi.

“Değişen Sistem: YGS ve LYS” seminerleri her seminerlerin ardında öğrencilerin sınavlara hazırlık sürecini ve meslekler hakkında bilmek istediklerini Çözüm Dergisi Dershanesi Rehber Öğretmeni Semra Sorucu’ya soru cevap şeklindeki paylaşmalarıyla seminerler sona erdi.

selcukcozum-rehberlik (4)

selcukcozum-rehberlik (1)

selcukcozum-rehberlik (2)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.