site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Çözüm’den Türkiye Birincisine Ödül Töreni

Selçuk Çözüm’den Türkiye Birincisine Ödül Töreni
18.07.2012
A+
A-

2012 SBS (Seviye Belirleme Sınavı) Türkiye birincisi Elif KEPENEK Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi kurucuları tarafından tablet bilgisayar ile ödüllendirildi.

Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesinde düzenlenen ödül törenine Türkiye Birincisi Elif Kepenek ve dershanenin 450 puan üstünü alan SBS öğrencileri Eray Topçuoğlu (Gazi), Yaprak İdil Turfan (Gazi), Bensu Alsaç (Fatma Günay), Hasan Öztürk (Bilgi), Hilal Özgür (Gazi), Sefa Nuh Kılınç (Gazi), Özge Morkaya (İsabey), Saber Biricik (19 Mayıs), Deniz Topal (Gazi), Zehra Kahraman (Gazi) Tuğçe İrisoy (İsabey);öğrenci velileri, Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesinin kurucuları Olcay Özbey, Hayri Padak, Şahlan Kınacı, Sabahattin İzcioğlu, Serkan Karataş katıldı.

Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi kurucuları tarafından tablet bilgisayar ile ödüllendirilen Elif Kepenek’e ödülünü kurucu temsilcileri adına Sabahattin İzcioğlu verdi. Çözüm Dershaneleri Genel Merkezi tarafından “Başarı Bursu”yla ödüllendirilen Elif Kepenek’e ödülünü Çözüm Yayınları adına Hayri Padak başarı bursu bilgisini verdi. Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi Kurucu temsilcilerinden Olcay Özbey ve Şahlan Kınacı 450 puan üstünü  alan öğrencilerine çeşitli hediyeler sunmasıyla tören sona erdi.

Ödül töreninden konuşan Kurum müdürü /Kurucu temsilcisi Hayri PADAK: “İlçemizde başarılı sonuçlara hep birlikte imza atıyoruz. Çözüm Dergisi Dershanesi olarak yalnızca bireysel başarılarla ön plana çıkmadık, aramızda gördüğünüz öğrencilerimizle kitlesel başarıda da söz sahibi olduğumuzun göstergesidir. Öğrencilerimiz Selçuk’un gururu olmuşlardır. Bize bu gururu yaşatan öğrencimize, öğrencimizin ailesine, okullarına ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. SBS Türkiye birincisi Elif Kepenek şüphesiz hepimizin göğsünü kabartmıştır. Bizler kurum olarak geçen yıl da bu yılda öğrencimizin başarısını görmezden gelmedik. Şimdi öğrencimizin bu başarısını ödüllendirmek ilçemizde söz sahibi olan diğer kurum ve kuruluşlarımıza düşmektedir. Sizlerin huzurunda bir kez daha tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum, bu gurura ve onura ortak ettikleri için.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.