site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Çözüm’den İngilizce Sertifika Töreni

Selçuk Çözüm’den İngilizce Sertifika Töreni
03.06.2014
A+
A-

cozum-ingilizce (2)

Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi ilköğretimin her kademesinde çocuklar için 5. kez açmış olduğu özel İngilizce kursunu tamamlayan öğrencilere sertifikalarını törenle teslim etti.

Yıl boyunca haftada iki ders saatiyle İngilizce eğitimi alan Çözüm öğrencileri, kendi eğitim düzeylerine göre özel guruplarla derslere girdi. İlköğretimde 2. 3. Sınıf öğrencilerine İngilizceyi sevdirme ve temel bilgileri verme amacıyla açılan özel sınıflarda öğrenciler çalışmalarını konuşma ve dinleme üzerine yoğunlaştırarak ileride mükemmel İngilizceye sahip olabilme becerisini kazanmış oldular. İlköğretim 4. 5. sınıflarda ise öğrencilerin programı okullarındaki İngilizce müfredatına paralel olarak hazırlandı.

Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesinde düzenlenen sertifika törenine Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi kurucuları, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri katıldı.

Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi Kurucu-Müdürü Hayri PADAK yaptığı konuşmasında; “İngilizce kursumuzu beşinci kez tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Önümüzdeki yılda da aynı şekilde öğrencilerimizi hem İngilizce öğrenmeye hem de geleceğe hazırlayacağız. Çözüm Dergisi Dershanesinde İngilizce öğrenmek çocuklarınız için bir eğitimden fazlası, sosyalleşmenin anahtarı oldu. Bu uğurda emeği geçen çalışma arkadaşımız, çocuklarınızı özveriyle geleceğe hazırlayan İngilizce Öğretmenimiz Gürcan Mercanoğlu’na teşekkür ediyorum; çocuklarımızı hem geleceğe hem de yabancı dil eğitimine hazırlayarak çok güzel bir başarıya imza attı.” dedi.

Öğrenciler için hazırlanan sertifika töreninde öğrencilere belgeleri verildi. İngilizce kursu öğrencileri için hazırlanan pasta ikram edildi. Öğrencilerle toplu fotoğraf çekilmesinden sonra tören sona erdi.

cozum-ingilizce (1)

cozum-ingilizce (3)

cozum-ingilizce (4)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.