site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk CHP Reyhanlı Katliamını Kınadı

Selçuk CHP Reyhanlı Katliamını Kınadı
13.05.2013
A+
A-

ibrahim-adiguzel

Uzun süredir tahrikçi ve nefret dolu söylemlerle, şiddeti adeta körükleyen iktidar, Suriyeli mülteciler ve muhalif grupların yolgeçen hanına çevirdiği sınırlarımızı teröre teslim etmiştir. Bunca masum vatandaşımızın öldürüldüğü bir günde ulusal yas dahi ilan edemeyen bu iktidarın Başbakanı Erdoğan ve Dışişleri bakanı Davutoğlu, tüm bu vahşet ve saldırılardan sorumludurlar.  Cilve gözündeki patlamadan sonra ‘’sınırda kuş uçurtmuyoruz’’diyen iktidar,şimdi ‘’bombalar sınırdan geçti’’açıklaması yaparak acz içinde olduğunu ortaya koymuştur.

”İngiliz BBC kanalı “saldırıyı el kaide bağlantılı el nusra cephesi üstlendi”….

İngiliz ITV kanalı “Türk hükümetinin desteklediği muhalifler Türkiye’yi kana buladı 116 ölü”….

The telgraf “Türk hükümeti şaka gibi açıklamalar yaparak hedef şaşırtmak istiyor, 140 dan fazla ölü”….

The sun gazetesi “hükümet yıpranmamak için saldırıyı haber yapmayı yasakladı”….

Fransız gazetesi Le monde Bir Türk atasözü derki,”Besle kargayı oysun gözünü” Türkiye’nin desteklediği aşırı dinci Suriyeli muhalifler Türkiye’yi kana buladı 120 den fazla ölü,’’

Yukarda ki Avrupa basın haberlerin den hiç birisi nedense ulusal kanallarda yer almamakta, ancak sosyal medya aracılığıyla öğrenilebilmektedir. İktidar koyduğu basın yasaklarıyla bu gibi bilgileri halktan gizleyerek yandaş medya aracılığıyla yalan söylemektedir.

Ülkemiz göz göre göre savaşa sürüklenmektedir. Emperyalist ülkelerin enerji ve güç savaşı için ülkemiz bir füze rampasına dönüştürülmüş, sınırlarımız Ortadoğu da cirit atan terör örgütlerinin yuvalandığı yerler haline gelmiştir.

Böyle bir güvensizlik ortamında masum vatandaşlarımızı kaybettiğimiz saldırıları nefretle kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.

CHP SELÇUK İLÇE BAŞKANI
İbrahim ADIGÜZEL

YORUMLAR
  1. tarafsız dedi ki:

    keşke gülümserken verdiği bu poz konulmasaymış sayın başkanın…
    SİTE YÖNETİMİNDEN
    HABER ARŞİVİMİZDE SADECE BU FOTOĞRAF OLDUĞU İÇİN BU RESİMİ KULLANMAK ZORUNDA KALDIK.
    SAYGILAR.