site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk CHP Meclis Üyesi Adayları

Selçuk CHP Meclis Üyesi Adayları
18.02.2014
A+
A-

chp-meclis

CHP Selçuk Belediye Başkan Adayı: Hüseyin Vefa Ülgür

CHP Selçuk Belediye Meclis Üyesi Adayları:

1- Veli Keskin
2- Volkan Tabak
3- Müge Yelken
4- Tolga Sürekli
5- Sezaver Albeyoğlu
6- Fadıl Lale
7- Mehmet Karanfil
8- Mehmet Kırca
9- Mediha Fiçor
10- Süleyman Sertoğlu
11- Ayten Özazman
12- Aliye Ermiş
13- Nevruze Gültekin

Selçuk CHP Kontenjan Adayları:

Filiz Ceritoğlu Sengel
Mustafa Atınç

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    chp de çok küskün var bu sefer bu iş olmayacak gibi malesef

    1. Anonim dedi ki:

      şimdi selçukta değişim zamanı, değişimin adresi levent görür, değişimin adresi mhp dir

  2. hayirlisi dedi ki:

    Ayni baskaninn tekrar aday olmasi ve halkiyla kuskun bir baskan olmasi carsida secim yaklastigi zamlanlarda dolasiyor ve diger zamanlarda gorunmemesi sizce nekadar dogru???

    1. Küskün CHP li dedi ki:

      hiç doğru değil. ama vatandaş dikkatli olucak. kaybedecek bir beş yılımız daha yok.

  3. Sosyal Demokrat dedi ki:

    Su listede gercek CHP li sadece Süleyman sertoglu kardesim var. Diğer arkadaşların 5 tanesi DYP ve ANAP kökenli. Bu partiye yıllarını vermiş gercek CHP liler listede yok. Bu secim hic bir hamle sana bu secimi kazandıramaz sayın baskan.

  4. Anonim dedi ki:

    VOLKAN TABAK bey ticaret odası listesindeydi. ticaret odası da kendi içinde bölündü. bu seçimin onunda selçukta çok şeyler değişir. odalar dahi çok karışır bu seçimde

  5. xxx dedi ki:

    Hani eğitimci,işçi,emekçi bu listede?Zenginler kulübü olmuş bu.Nerden nereye CHP.Halkı gitmiş.

    1. Anonim dedi ki:

      Katılıyorum bu liste çok halktan uzaklaşmış.Halkın olmadığı yerde bu partiye oyda olmaz

  6. anonim dedi ki:

    Başkanın koltuğunu dolduracak lider henüz yok.Ama meclis üyelerinin hiç biri bu görevlendirmeyi hak etmiyor.Bir tek yararları başkanın dediklerine itiraz etmiyorlar.Bu listenin çoğu sandıkta kalacak sanırım.Şu an chp’ye belediyede işe girenler ile işe girme sözü alanlar oy atacak.Bu partiye gönül verenler boş atarak alternatif güçlerini gösterecekler.Meclis üyelerinin tamamı Boyacı Sayit ustanın eline su dökemez.

  7. Halk dedi ki:

    CHP halkıyla buluşuyor. Atınçlar ,Sürekliler, Tabaklar, Yelkenler, Albeyoğulları, Sengeller ; halkçı partinin halkçı adayları hayırlı olsun.

    1. Sosyal Demokrat dedi ki:

      Bu aileler bugüne kadar hangi partiye oy vermişler cok merak ediyorum. Hangi zihniyet bunları listeye alır bunu daha cok merak ediyorum. Bu arkadaşları sokakda bile görmek mümkün değil ve kimden ne sıfatla oy isteyecekler. CHP selcuk da tabanından uzaklaşmıştir. Merkez sagdan medet umar duruma gelmiştir. Selcukda artık degisim zamanı gelmiştir , bu secim bunu göreceğiz.

  8. Anonim dedi ki:

    valla bende katılıyorum yukarıdakı yorumlara işi ciddiye almıyorlar bunlar dedim daha önce çantada keklik görüyorlar seçimi chp cephesi çalışmadan çabalamadan bu işler olmaz beyler bu sefer bu iş kolay değil ama genede siz yan gelin yatın zafer mahllesinide unutun

  9. anonim dedi ki:

    Selçuk’ta gelmiş,geçmiş belediye başkanı, rahmetle anıyoruz,Eftal Doğru’nun yaptıklarının üstünde oturuyoruz.Son seçimde gece kondu önleme bölgesinde ki konutlara Ankara’dan kendi eliyle kredi listesini çıkarıp getirdi.Çok gayret gösterdi,ama yine insanlar oy vermedi.Zafer,14Mayıs mah.yolları tamamen asfalt oldu,buna rağmen başkan seçilemedi.Şu günler Selçuk’un en işlek caddesi de dizayn ediliyor.Acaba mevcut başkanın bu yaptıklarını görmezden mi?gelinir diye seçmene malum oluyor.Bu seçmen ki başkan kapısında çok bekledi.İşte beklerken seçim gelse! gelse! diye asansör yerine merdivenden çok indi.Artık bu seçimde önceden olduğu gibi müziğe ve fiziğe bakılmayacak.galiba…

  10. anonim dedi ki:

    Yukarıda sayılan aile yapıları çekirdek aile,oy nerede garibanlarda,doğulu vatandaşlarda onları da sadece sezonluk iş verme vaadiyle oylarını almak,bu gün itibari ile işe yerleştirme kampanyası başlamış durumda.Herkes laik olduğu biçimde yönetilir.Uyuma vatandaş traş ol!pardon oyu yerinde kullan,seni kullanmak isteyenlere dersini ver ki o zenginler işini yapsın.

  11. Anonim dedi ki:

    vefa bana artık inandırıcı gelmiyorsun..babadan chp li biri olarak oyumu levent görüre verecem..senden daha demokrat

  12. anonim dedi ki:

    işiniz selçuk gücünüz selçuk üç dönemdir gördük artık degişim zamanı

  13. Anonim dedi ki:

    körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş liste tam. kesinlikle oyum bu seçimde CHP’ye değil. aristokratlar siziiii

  14. Halk'a dedi ki:

    “CHP halkıyla buluşuyor. Atınçlar ,Sürekliler, Tabaklar, Yelkenler, Albeyoğulları, Sengeller ; halkçı partinin halkçı adayları hayırlı olsun.” çok doğru ve güzel bir yorum olmuş. tebrik ederim.

    1. Esnaf dedi ki:

      Evet nerde listede bir halkın içinden bir esnaf herkesin tanıdığı biri yokmu bu isimlerin çoğunu tanımıyoruz.Hatır ve gönül işleriyle olmuyor bu işler.

      1. Küskün CHP li dedi ki:

        maalesef aradığınız kişilere chp de rastlanılmıyor :))

  15. HALKÇI dedi ki:

    MAŞALLAH HALKIN MECLİSİ DEĞİL ZENGİNLER KULUBÜ OLMUŞ HALKÇI KARDEŞLERE HAYIRLI OLSUN

  16. Anonim dedi ki:

    listedekilere bak. belediyeye işçi arayan başı çekiyor zaten,sonrakiler inşaatlarına amele, bahçelerine ırgat, işyerlerine hamal arayanların listesi.. mükemmel. uyanın artık. bu adamlarla nereye gideceğiz. üstümüze biner öyle giderler bu adamlar gidecekleri yere.

  17. anonim dedi ki:

    Meclis üyesi adaylarından Albeyoğlu 1990 yıllarda Aydın’da Dyp il yönetimindeki kişi mi?yoksa Selçuk belediye balık halinin yapımını pazarlıkla alan Albeyoğlu’nun kardeşimi,ayrıca 2004 seçimlerinde Karşıyaka AKP belediye başkan adayı olupta kazanamayan Kerem Ali Sürekli, Tolga SÜREKLİ’nin ağabeyimi yoksa soyadı benzerliğimi.Selçuk işte böyle seçime giriyor.

    1. EVREN dedi ki:

      TOLGA SÜREKLİ ,SELÇUKTA RIZA KUBURUN TORUNU BİLMİYORSAN ÖĞREN….

  18. Anonim dedi ki:

    Müge Yelken hakkında bilgisi olan var mı. Kaç yaşında, ne iş yapar, CHP için ne kadar ve nasıl uğraşmış, şimdiye kadar CHP binasına kaç kere girmiş, hangi toplumsal yaraya parmak basmış, hangi sokak direnişlerinde rol almış, baba parası olmadan bir yere gelmeyi başarmış mı? BUNLARI MERAK EDİYORUZ.

  19. misafir dedi ki:

    Halk Partisi değil zengin partisi olmuş Selçuk ta chp

  20. Anonim dedi ki:

    Bu listede Cengiz Aydının ismini göremeyince şaşırdık doğrusu. Ama bu görgüsüzler listesine adını yazdırmayıp onurlu duruşu içinde kendisini tebrik ederiz.

  21. Anonim dedi ki:

    bu seçimde CHP yok artık yeterince olması gereken yerde oldu…

  22. Metin dedi ki:

    belediye meclis üyeleri değil lions veya rotory kulübü yönetim kurulu mübarek. Bu nasıl halk partisi.Halk nerede bu listede. Hani önce insandı. İlçenin ne kadar zengin ailesi varsa listede temsil ediliyor. CHP liler MHPnin listesine bakıp utansınlar

  23. güneş dedi ki:

    seçilen isimler Selçuk için hayırlı olsun. Dürüst siyaset böyle yapılır hiçbir isim bu güne kadar şaibeli işler yapmadı malları da burada mülkleri de yatırımları da. Fabrikaları sarnıçta değil. Dükkanları bir gecede bir yerlere konmadı.

    1. Sosyal Demokrat dedi ki:

      Güneş kardes bir laf ermişsin dürüst siyaset diye ama ici boş bir laf. Bu isimler sadece görüntü zaten. Ne yapacaklar meclis üyesi olunca. Konuşamazlar bile baskanın yanında. Sen fabrika gordunmu hayatında ? Selcukda fabrikamı var? Fabrika 12 ay çalışır ve devamlı üretim olur . Pazara , işgücüne , ulaşıma ve enerjiye yakın yerde olur. Hangi aptal selcuga fabrika kurar? Aksam aksam güldürdün beni.

    2. Tarafsız dedi ki:

      İyi de bu isimlerden çoğu selçuk ta halkın içine de çıkmamış kişiler.Zaten listedeki halkın içindekilerde Veli bey hariç çoğu geri sıralarda meclise girmeleri çok zor.Ne kadar kahvelerde emeklilerle,küçük esnaflarla, çiftçilerle muhatap olmuşlar.İlçemizin halkının ne derdini ne sorununu biliyorlar.Bana göre çok üst düzey bir liste olmuş.Halkın içinden sıradan kişilerde konulabilirdi.Bu biraz ayrımcı bir liste olmuş.