site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk CHP de Bir Aday Adayı Daha

Selçuk CHP de Bir Aday Adayı Daha
16.07.2013
A+
A-

izcioglu-aday

Selçuk’ta ilk dershane kurucusu, matematik öğretmeni Sabahattin İzcioğlu 2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerinde Selçuk Belediye Başkanlığı seçiminde CHP den aday adayı olduğunu basına yaptığı açıklama ile kamuoyuna duyurdu.

2009 yılında ki yerel seçimlerde de yine Belediye Başkanlığı için CHP den aday adayı olan o tarihten beri Selçuk Belediye Meclis çalışmalarını aksatmadan takip ederek, beş yıl, bir nevi yerel yönetim ve Selçuk’un sorunları konusunda stajerlik yaptığını söyleyen Sabahattin İzcioğlu yenilikçi, değişimci bir ekiple Selçuk Belediye Başkanlığına yeniden aday adayı olduğunu açıkladı. Selçuk Halkının da her alanda yenilik ve değişim istekleri olduğunu, eğer aday olarak CHP den seçime katılma hakkı elde ederse halkın bu taleplerini takım çalışması ile yaşama geçireceklerini ifade etmiştir.

Hiç kimsenin ekmeği ile oynamaksızın, kimseye ayırım yapmadan, ötelemeden, farkındalık yaratmadan, eşitlik, hakkaniyet temelinde halkın yanında yer alacağını belirten Sabahattin İzcioğlu hayatının en zor döneminde Selçuk’a gelerek eğitim alanında yirmi bir yıldır hizmet verdiğini, Selçuk halkının da kendisine sahip çıktığını dile getiren İzcioğlu, Bunun karşılığı olarak da hiçbir çıkar, ikbal peşinde koşmadan Selçuk halkına vefa borcunu ödemek istediğini belirtmiştir. Selçuk’u değiştirecek projeleri olduğunu, gelen en küçük öneri ve projelere de açık olacağını, bu projeleri hayata geçiremediğinde veya verdiği sözleri tutamadığında derhal koltuğunu bırakmayı şimdiden halkana söz verdiğini duyurarak yeni bir dönemi başlatacağını sözlerine ekledi.

Ekonomi de son derece şeffaf bir politika izleyerek tüm harcamaların halkın denetimine açacağını, bir kuruşun dahi hesabını her an vereceğini söyleyerek ekonomi konusunda da uygulayacağı yöntemin ipuçlarını veren Sabahattin İzcioğlu, Selçuk ekonomisinin gerçek büyümesini sağlamak için tüm atılımlar, girişimler yapılıp turizmle de birleştirilerek uluslar arası boyuta, Selçuk’un hak ettiği yere getirilmesi için elden gelen her şeyin yapılacağını açıkladı.

Aday olduğunda çok daha ayrıntılı projeler sunacağını açıklayan Sabahattin İzcioğlu, Selçuk halkının kendisine, aday adaylığı ve bu süreçten sonraki süreçte de gereken desteğini vereceğine inandığını sözlerine ekledi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Hayırlısı olsun. CHP’nin içinde bile artık değişimin gerekli olduğuna inanların çıkması çok sevindirici.

  2. akil dedi ki:

    Ben Ibrahim Adiguzelin kazanacagina eminim.hakkıdır emekvermistir emekveren bu parti için ter akıtan olmalidir siz neden aday oldunuz anlayamadım sayın hocam.

  3. selcuk dedi ki:

    sımdı boyle konusurlar basa gelınce bır kere de yuzunu goremezsınız bır derdınızı soylemek ıcın bızım karnımız tok bu laflara ….

  4. eski selçuklu dedi ki:

    CHP yı ne kadar tutsamda kişi olarak değişime gitmesi lazım bakalım kim olucak uzakta olsak takibimiz her zaman devam eder ve edecektir selçukk için hayırlısı olur inş.

  5. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    EY AKİL İBRAHİM ADIGÜZEL ADAY OLUYOR DA SEBAHAT TİN HOCAM NİYE OLMASIN AYRICA ADIGÜZEL BU PARTİ İÇİN NE YAPMIŞ SÖYLE BENCE BİR YARALI PARMAĞIMI SARMIŞ GİT ORADAN SELÇUK TA VEFA BAŞKAN YUKARIDA TAYİP İŞİNİZ ZOR BU SEÇİMDE CHP VEDE MHP ARASINDA KIRAN KIRANA GEÇECEK GÖRÜNÜŞ O

  6. APASASLI 35920 dedi ki:

    tecrübeli olan bu işi götürür diyom ben.!

  7. Anonim dedi ki:

    Şaziye Hanım, artık lüften küçük harf ve noktalama işaretleri kullanarak yazın. Site yönetimi de artık bu tür ne yazdığı anlaşılmayan yorumlara izin vermesin lütfen.

  8. Anonim dedi ki:

    haberde adı geçen kişi mütaahitlik icrasında iyi izlenim verememiş bu yüzdende kredisi düşmüş birisidir..özcan beyin daha faydalı olacağına inanıyorum..beleviyi nereden nereye taşıdığını gördük..

  9. RÜZGAR dedi ki:

    Sayın Anonim Kimin neyi, nasıl konuşacağına ve nasıl yazacağına senmi karar vereceksin. Yoksa sen RTÜK müsün…

  10. Anonim dedi ki:

    Sayın Rüzgar,kimin neyi konuşacağına karar verme gibi bir yetkim ve hakkım yok. Ancak herkese açık olan bir alanda, yorum yapılacaksa,hem site yönetimi,hem de yorum yapanlar büyük harfle yazmanın bağırmak olduğunu bilir. İkincisi ise noktalama işaretleri kullanmadığın zamanda,cümlenin başı-sonu ortası belli olmaz ve sen mükemmel bir yazı yazsan da ne demek istediğini anlatamazsın. Üstelik Türkçe’ye biraz olsun özen göstermek ne zamandan beri Rtükçülük oluyor? Ayrıca siz Şaziye Hanımın avukatı mısınız?

  11. GÜNEŞ dedi ki:

    Şaziye abla sen yaz biz anlıyoruz. RTÜK istersen interneti kapattır.

  12. oklu çapulcu dedi ki:

    Bazı yorumlardaki seviyesizlik çok rahatsız edici.Görüşlerimizi haber konusu kişiye ya da diğer yorumculara sataşmadan,kişilik ve işlerine dil uzatmadan bildirmek çok mu zor arkadaşlar.Ankara’da siyaset yapanların seviyesizliklerini görüp de üzülmüyor musunuz?Sabahattin Bey; demokrasi adına çıktığınız yol onurlu bir yoldur,başarılar diliyorum.Aday adaylığınızı zaten önceden açıklamıştınız.Bu onurlu yolda söylediklerinize değil yaptıklarınıza bakılacaktır.Ayrıca parti içi muhalefet ilkelerini çiğneyip, kol kırılır yen içinde kalır düsturunu bir yana bırakıp yazıp çizdiklerinizi partililer de genel merkez de unutmayacak ve görecektir.Aday adaylığınız sürecinde daha dikkatli davranmanızı ve parti menfaatlerini gözetmenizi diliyorum.Neticede adaylığınız kabul edilmez de bir başka kişi aday yapılırsa siz dahil tüm CHP’lilerin ilçe ve ülke menfaati için o adayın peşine düşmesi gerekir.Lütfen bunu unutmayın.Tekrar başarılar dilerim.

    1. selcuklu dedi ki:

      Geçen seçimlerde sayın hocamız aday gosterilmeyince ne yaptı.partiye seçim sürecinde hiç ugradimi onu sormak istiyorum.bu secimdede aday gosterilmezse aynisinimi yapicak.sorularımı cevaplarsa sevinirimm…

  13. RÜZGAR dedi ki:

    Anonim kardeş bu memlekette nice üniversite mezunları, nice koca koca prof.lar, hocalar, nice aydın olduğunu zanneden (entellektüel değil) enteller gördük ki; hiçbiri ilkokul mezunu Şaziye Söğütçü’nün medeni cesaretine sahip olup memleketin sorunları hakkında yorum yapmadı. Sen şekile bakma içeriğine ve ne demek istediğine bak. Anlamaya çalış. Tabi anlamak istersen.

  14. Anonim dedi ki:

    Sayın Rüzgar,burada benim niyetim asla kişilerin eğitim seviyesini ya da kişiliklerini eleştirmek değildir ki benim kendi annem de ilk okul mezunudur. Ben herkesin düşüncelerini aktarma hakkına sahip olduğuna inanıyorum. Yalnız daha önce de bir kaç kez Şaziye Hanımefendiye küçük harfle yazarsa ve en azından noktayı kullanırsa ne demek istediğini daha rahat anlayacağımızı söyledik. Kimseden Türk Dili Edebiyatı öğretmeni gibi mükemmel yazmasını beklemiyoruz. Sadece kendilerini doğru anlayabilmek için noktalama işareti kullanın diyoruz,burada herhangi bir saygısızlık mı var?

  15. Fırtına... dedi ki:

    Sayın Anonim,sen ilk önce kendi yazdıklarına bak da ondan sonra milleti eleştir.Daha özel ismin nasıl yazılacağını bilmiyorsun millete akıl veriyorsun.Örnek ( Türk Dili Edebiyatı öğretmeni,Şaziye Hanımefendiye,ilk okul … ) çok komik yaaaa 🙂 akıl verene bak….

  16. Anonim dedi ki:

    Fırtına,anlamak istemezsen,işte böyle yorum yaparsın. Ben Türkçe’yi mükemmel kullanıyorum,herkes benim gibi hatasız kullansın mı dedim? Yoksa küçük harfle ve noktalama işaretleri kullanarak yazılsın mı dedim?
    Üstelik daha bir üstte buradaki herkesten mükemmel Türkçe kullanarak yazmalarını beklemediğimi söylemişken,bu tür bir yorum yapman komik olmuş,benim yazdıklarım değil.

  17. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    ANONİM BENİ ELEŞTİRMEK SANA MI KALDI SANANEEEE SEN KİMSİN ÖNCE BENİM GİBİ CESARETİN VARSA ADINLA YORUM YAP ESAS SİTE YÖNETİMİ SENİN YORUMUNU YAYINLAMAMASI LAZIM YORUM YAPACAKSAN ADINI YAZ ADAM OLDUĞUNU BİLEYİM TABİ CESARETİN VARSA YAZARSIN BE YA ANONİM BEN İLKOKUL MEZUNUYUM BU KADAR YAZARIM NOKTA VİRGÜL BİLMEM GEREKMEZ SEN BİLİYONDA NE OLUYOR ADINI YAZMAKTAN ACİZSİN ACİZ İNSANLARLA İŞİM OLMAZ BENİ HERKES TANIR SENİ KİM TANIYOR ANONİM KİM HANGİ TÜR MÜZİK YADA ŞARKI SİZE İNAT BÖYLE YAZACAM KEYFİMİN KAHYASIMISIN SEN İŞİNE BAK BENİ BIRAK

  18. Anonim dedi ki:

    Nokta kullanmak ve küçük harfle yazmak için üniversite mezunu olunması gerektiğini bilmiyordum.Ya da birine,nokta ne zaman kullanılır diye sormanın ayıp olduğunu da bilmiyordum. Buyrun istediğiniz gibi yazın,bundan sonra mesajlarınızı okumayarak,kendimi sizi anlamaya çalışma derdinden kurtaracağım.
    Bana sen işine bak,siz kimsiniz diye soruyorsunuz,ne oldu,siz de nüfus memurluğuna mı özendiniz? Burada yazmam için isim,soyisim,kütük bilgisine mi ihtiyacınız var? Eğer öyleyse,site yönetimi bir karar alır,isim soyisim yazılmadan yorum yapılamaz diye biz de ona göre davranırız. İnsanlar çalıştığı kurumları gözeterek,yanlış anlamalara mahal vermemek ve bazı art niyetlilerin sizin yorumlarınızı başka yerlere çekmesine engel olmak için isimlerini yazmıyorsa,bu cesaretsiz olduklarını mı gösterir?
    Neyse,siz keyfinizin kahyasına bakın,en ufak yapıcı bir eleştiriye dahi kulağınızı kapayın,bildiğinizi okuyun. Bundan sonra yazdığınız hiç bir mesajı okumayacağım ve yorum da yapmayacağım. Benim için bu konu burada kapanmıştır. Kalın sağlıcakla.

  19. GÜNEŞ dedi ki:

    sayın hocamı ben AKP ye yakın diye biliyordum. Şimdi CHP aday yapmazsa yine onların yanına geçer Sallar CHP ye, kol kırılır yen içinde kalır bizde sayın hocam.