site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk bunu çoktan hak etti

Selçuk bunu çoktan hak etti
05.07.2015
A+
A-

unesco süreci zigburg belediyesi ziyareti (2)

8 Temmuz 2015 tarihine kadar Almanya Federal Dış İlişkiler Ofisi Devlet Bakanı ve Bundestag üyesi Maria Böhmer başkanlığında toplantısına devam eden UNESCO 39. Dünya Miras Komitesi bugün Selçuk için önemli bir kararın altına imza atacak.

1994 yılından itibaren geçici listede yer aldıklarını, bugün gelinen noktanın önemini ise daha iyi anlamak gerektiğine dikkat çeken Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı “Göreve geldiğimiz günlerde konunun önemini kavrayıp Selçuk Belediyesi olarak kurumlar arası işbirliğinin altını çizip, üzerimize ne görev düşerse yerine getireceğimizi söyledik.. Söylediklerimizi birer birer yerine getirdik. Süreçteki tüm çalışmalarımızı “çözüm odaklı” yürüttük. Bu yaklaşımımızın önemi tarih içerisinde çok daha iyi anlaşılacaktır. Attığımız adımların yalnızca ilçemiz için değil İzmir; hatta ülkemiz için nedenli öneme haiz olduğunu birlikte yaşayarak göreceğiz. Bu bağlamda yarın alınacak sonuç bu açıdan çok önemli” diye konuştu.

Delegasyonumuz “O An”ı bekliyor

Almanya’da bulunan Selçuk Efes delegasyonunun heyecan içerisinde olduğunu kaydeden Başkan Bakıcı, “Delegasyonumuzla bugün kardeş kentimiz olan Siegburg’u ziyaret edip, destek istedik. Sıcak karşılanmamızdan dolayı da memnuniyetimizi ve teşekkürlerimizi ilettik. Bu arada Sayın valimizde bugün bizlerle olup, heyecanımıza ortak olacak. Yarın o muhteşem karara bizler burada tanıklık ederken, her zaman altını çizdiğim gibi kazanan ilçemiz, ilimiz hatta ülkemiz olacaktır” dedi.

Selçuk’un bu değeri fazlasıyla hak ettiğine dikkat çeken Başkan Bakıcı, alınacak müjdeli haber sonrası ilçede coşkulu bir kutlama yapılacağını, bu güzel haberi ilçe halkı ile birlikte kutlamanın ve bu müjdeyi halkıyla birlikte yaşayacak olması kendisini daha da mutlu edeceğini kaydetti.

“Çok çalıştık, emek verdik”

Güçlü bir çalışma ekiplerinin olduğunu ve bu ekiple birlikte çalışmaktan son derece mutlu olduğunu dile getiren Başkan Bakıcı, “Alan Yönetim çalışmalarımızdan tutunda bugün buraya gelene kadar adeta iğneyle kuyu kazdık. Birçok sorunun üstesinden geldiğimizi düşünüyorum. Karar aşamasına gelinceye kadar önceki yönetimden şuan bizlerle bu zorlu çalışmayı sürdüren her bir arkadaşıma ve özellikle bakanlıklar nezdinde bizleri yalnız bırakmayan tüm kurumlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

unesco süreci zigburg belediyesi ziyareti (1)

unesco süreci zigburg belediyesi ziyareti (6)

unesco süreci zigburg belediyesi ziyareti (7)

YORUMLAR
  1. turimci dedi ki:

    Efes müzesi üç yıl kapalı kaldı.Yarın Efes’te dört yıl kazı ve tamirat için kapanır.Yusuf Yavaş dışındakiler allah var çok çalıştı.Dua edin bu birazda merkezi hükumetin politikası ve turizm bakanlığının desteği ile oldu.Konu mankenlerinede bu iş düştü.

  2. Anonim dedi ki:

    zeynel sen nerde iğneyle kuyu kazdın. düne kadar uneskonun ne oldugunu bilmezdin. bırak emek hırsızlıgını