site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk bir kez daha EMITT Fuarı’nda

Selçuk bir kez daha EMITT Fuarı’nda
24.01.2017
A+
A-

Selçuk Belediyesi 26- 29 Ocak 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek EMITT 2017 Fuarı’na katılacak. Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında gösterilen EMITT bu yıl 80 ülkeden 5000 firma ve markayı buluşturacak.

Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı olarak bilinen EMITT 2017’ye bu yıl da kurumsal düzeyde katılacak olan Selçuk Belediyesi UNESCO Kenti olmanın avantajını EMITT Fuarı’nın geniş katılımcı yelpazesiyle birleştirerek Türkiye’nin önemli bir turizm destinasyonu olan Selçuk dünyaya tanıtılacak. Selçuk’un İZKA aracılığıyla bir kez daha dünyanın en önemli turizm fuarlarından birine katılacağını ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Bu tip turizm fuarlarını bizim için dışa açılan pencere olarak nitelendirebiliriz. Kurum çalışanlarımız ve meclis üyelerimizin katılacağı EMITT 2017’ye de UNESCO etiketi ile katılarak ilçemizin sahip olduğu turizm değerlerini tüm dünyaya en etkin şekilde tanıtmayı amaçlıyoruz” dedi.

Selçuk Belediyesi EMITT 2017 Turizm Fuarı’nda 26 – 29 Ocak tarihlerinde 10.00 – 18.00 saatleri arasında 3 nolu salonda, D320 nolu Stantta yer alacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.