site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi’nin yaz kursları başlıyor

Selçuk Belediyesi’nin yaz kursları başlıyor
23.06.2018
A+
A-

Selçuk Belediyesi yaz kursları başlıyor. Çocukların ve gençlerin yaz aylarında kültür, sanat ve sporla iç içe vakit geçirmelerini sağlamak; yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmelerine katkıda bulunmak amacıyla açılacak kurslar için kayıtlar alınmaya başlandı.

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi yaz kursları kapsamında satranç, resim, gitar, keman, bağlama, klarnet ve ney kursları verilecek. Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi eğitmenlerinin görev alacağı kurslara kayıt yaptırmak isteyenler için son tarih 6 Temmuz. Kurs başvuruları Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’ne yapılacak. 18 yaş altı kursiyerler başvuruları velileri ile birlikte yapacak.

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi kursları bu yaz da kapılarını çocuklar ve gençler için açıyor. Selçuk kent merkezimin yanı sıra mahallelerde yer alan hizmet birimlerinde de (satranç hariç) de açılacak olan kursların gün ve saatleri gelen taleplere göre belirlenecek. Hizmet birimlerinde ayrıca tiyatro ve içerisinde eğitsel faaliyetlerin yer aldığı kitap okuma kursları da düzenlenecek. Verilecek kurslarda Kültür ve Sanat Evi Kursları eğitmenleri ve Selçuk Belediyesi çalışanları görev alacak. Kurslar hakkında ayrıntılı bilgi Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nden ve 0232 892 95 92 telefon numarasından alınabilir.

Yüzme kursu da açılıyor

Açılacak kültür ve sanat kurslarının yanı sıra Selçuk Belediyesi Yüzme Havuzu’nda 7 -12 yaş grubu çocuklar için yüzme kursu açılacak. Yüzme kursu için kayıtlar Selçuk Belediyesi Hizmet Binası Zemin katında İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından alınacak.

Çocukların ve gençlerin her daim kültür, sanat ve sporla iç içe olması gerektiğinin altını çizen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Yaz tatilleri çocuklarımızın ve gençlerimizin sanat ve sporla daha fazla iç içe olmaları için en uygun zaman dilimlerinden biridir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi belediyemiz kültür ve sanat evi bünyesinde açılan resim, müzik, satranç kurslarının yanı sıra yüzme kursuna katılmasının büyük bir öneme sahip olduğunu düşünüyor ve gençlerimizi, çocuklarımızı bu kurslara katılmaya davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.