site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Belediyesi’nin Proje Ekibi Hazır

Selçuk Belediyesi’nin Proje Ekibi Hazır
28.08.2014
A+
A-

ekip1

Selçuk Belediyesi bünyesinde yeni kurulan Strateji Geliştirme Müdürlüğü için Selçuk Belediyesi Personeli 16 saatlik Proje Hazırlama Eğitimi aldı.

Türkiye Ulusal Ajansı Eğitmeni Mehmet Kuzu tarafından verilen Proje Hazırlama Eğitimine belediyenin her biriminden temsili bir personel katılarak 16 saatlik eğitimin ardından Katılım belgelerini Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’dan aldı.

Selçuk Belediyesi bünyesinde yeni kurulan Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nde görev alacak personelde eğitime katılanlar arasından seçilecek. Ayrıca tüm katılımcı personel Kalkınma Ajansı ve Avrupa Birliği Bakanlığı fonları ile hazırlanacak projelere destek verecek.

Bu önemli eğitimin Selçuk Belediyesini çok iyi bir noktaya taşıyacağını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı “Ortak bir çalışma ile hedefi iyi ortaya koyan bir anlayış içerisinde hareket etmek her zaman başarıyı getirir. Personelimizin eğitimi bizler için çok önemli. Burada verilen eğitim ile birlikte belediye personelimiz Kalkınma Ajansı ve Avrupa Birliği Bakanlığı fonlarından yararlanarak yerel, ulusal ve uluslararası projeler hazırlayacak. Çalışmaya verdikleri katkılardan dolayı Başkan Yardımcımız Dr. Bülent Cinel’e Eğitmenimiz Mehmet Kuzu’ya ve katılımcı personelimize çok teşekkür ederim” dedi.

Eğitmen Mehmet Kuzu ise “ Bir ay boyunca süren Proje Hazırlama Eğitimimiz verimli ve keyifli geçti. Arkadaşlarımız özveriyle çalışarak katkı sundular ve birbirimizden öğrendik. Eğitimin uygulama aşamasında iki önemli proje ortaya çıktı; birincisi Selçuk’ta yaşayan göçmenlerin kültürel mirasa sahip çıkması ve gençlerin önderliğinde uluslararası etkinliklerin artırılması, diğeri ise Selçuk’ta gençlerin sosyal gelişimlerini sağlayacak bir mekânın oluşturulması konusunda oldu. Konular çerçevesinde hazırlanan projelere hibe sağlanması için 1 Ekim’de Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı’na başvuru yapmak mümkün” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    Bunların hepsi vefanın adamı değil mi.

  2. Anonim dedi ki:

    her dönemin adamı canım bunlar. vefanın filan değil. yani bir gün al olurlaaar, öbür gün mor.

    1. ayıp dedi ki:

      Siz yok kende bu insanlar orada çalışıyordu. Biraz edepli olun.

      1. Anonim dedi ki:

        işte tam da onu diyoruz. orda çalışıyorlardı ve halen çalışıyorlar. yeni projeler nerde? eski projeleri de ne kadar sürdürebiliyorlar?

  3. halk için elele dedi ki:

    evet zoruna mı gitti.sizden çıkmaz böyle adam doğru seçim 🙂

  4. Anonim dedi ki:

    Ben Mimar M.Burak BAŞARAN. Fotoğrafta bulunanlardan birisi benim. Peki sen kimsin anonim? Açıkla da ona göre konuşalım. Ben Vefa Ülgür döneminde işi girdim doğrudur. Belli bir sınav sonrası belli bir diploma karşılığında, sıralarda çürüyen dirseklerin hakkıyla o fotoğrafta bulunuyorum. Peki sen neden orada yoksun hiç düşündün mü sevgili anonim? Veya şu anda kimliğini açıkladığında gelip benim yerimde yaptığım teknik işi yürütebilecek kapasitede misin? Öyle düşünüyorsan buyur gel, bi çayımı içersin sonra da yerime oturursun. Var mı buna cesaretin? Her devrin adamı diyen kardeşim, benim ailem bellidir, rengim bellidir. Burada kuruma zarar verecek herhangi bir davranışta bulunursam ancak o zaman bu şekilde konuşabilirsin. Cahilce suçlamalarda bulunmadan önce bi etraflıca düşünmek lazım. Bu genç insanlar neden oradalar, neden seçilmişler ve ne için seçilmişler… Bir sor bakalım kendine…

    1. Anonim dedi ki:

      sevgili burak başaran. o belediyeye girmen için kimlerin işten çıkarıldığını bilmemen normal. ha kendin de söylemişsin kimlerden olduğunu. bi düşün bakalım neden ordasın? düşündüğünde aklın ermeyecek bellki ki ben sana söyleyeyim: soyisminin başaran olması en büyük nedenidir. gelir çayını da içeriz sen meraklanma. 657 ye de hiç güvenme. o da değişir nasılsa…anladın sen onu!!

      1. Anonim dedi ki:

        Aklımın neye erip ermeyeceğini bırak da ben bileyim. Soyismimin tek katkısı güven vermesidir. Geçmişte de öyleydi şu anda da öyle. Burası devletin resmi kurumudur, elimden geldiğince geçen dönemde de şu anda da işimi en iyi şekilde yapmaya çabalıyorum. Gereği de budur zaten. Yine tekrarlıyorum, kuruma zarar verecek bir durum oluşturursam ancak o zaman bu şekilde konuşabilirsiniz. 657 konusunu pek de umursamıyorum, geleceğimi belediyeye bağlamış değilim. İyi bir mesleğim ve oturmuş bir karakterim var. Çoğunluğun düşündüğü gibi belediye ekmek kapım değil, benim mevcut iş yerimdir. Mesleğimi en iyi şekilde Selçuk’un faydasına icra ediyorum. Çalışmamdan memnun olunup olunmadığının kararını da sen vermeyecekken ne cüretle beni 657 ile tehtid edebiliyorsun…

        1. Anonim dedi ki:

          bu bir tehdit olmamakla bereber, cesaretini toyluğuna bağlıyorum. bilmediklerini bir öğren sonra tartışalım. umarım gerçekten ettiğin büyük laflar gibi büyük projelere imza atarsın. çalışman konusundaki memnuniyeti değerlendireceğim husunda bir kelam etmedim. ancak çalışmanın sonucunu veya başarısını elbette değerlendirecek benim. sen kamu çalışanısın, ben de kamuyum. sen de işyerinin dışında böyle olduğunu unutmamanı ve diğerleri gibi sokağa çıktığında başka dünyada yaşarmış gibi davranmamanı öneririm. sevgiyle…

          1. Anonim dedi ki:

            Muhtamelen bir büyüğümsünüz, saygı duyarım. Ancak orda gerçekten kötü niyetli olmadan alnının teriyle çalışan gençler var. Açıkçası kurum içinde de denildiği gibi bir kutuplaşma yok. Benim gözlemlediğim, bu olayları daha çok dışardaki kişiler manipule ediyor, bu da kurum içinde ister istemez bir huzursuzluk yaratıyor. Bu durumda herkes önyargıları aşıp biraz bu insanları tanımaya çalışırsa sorun ortadan kalkacak. Kurum içini bu kadar bildiğinize göre bir sorun soruşturun, bir kişiyle ters düşen bir muhabbetim olmamıştır. Çay ocağındaki abla ile müdürüme karşı tutumum eşittir. Bu noktada insanları birey olarak değerlendirmek gerekir. Kişilerle iyi geçinmek, tanımaya çalışmak her devrin adamı olmak değildir. Benim siyasi duruşum bellidir, hayata karşı görüşüm bellidir. Özel yaşantımda bunu sonuna kadar savunurum, en doğal hakkımdır. İnsanlar az da olsa empati kurmayı öğrenmeli diye düşünüyorum.

          2. Anonim dedi ki:

            hangi gençler?

    2. Anonim dedi ki:

      öyle işkembeden sallamak kolay sayın başaran. çok güzel laflar etmişsin de çok şeyi bilmeden konuşuyorsun. aynı karede bulunduğun insanlara çok dikkat et derim. ayrıca kendin de söylemişsin neden orada olduğunu. vefa ülgür döneminde girmeseydin acaba şimdi orda olurmuydun? o dirsek çürüttüğün diplomanla hangi mimarlık ofisinde kaç paraya çalışıyor olurdun?

    3. Anonim dedi ki:

      birşey sormayı unuttum burak. iç mi dış mı? 😀

      1. Anonim dedi ki:

        Şöyle cevaplayım, içli köfte var, dışlı köfte var mı? Bak olayı senin anlayabileceğin seviyeye, en basite indirgedim. Takıldığın, anlamadığın yer olursa sorabilirsin tabi yine.

        1. Anonim dedi ki:

          çiğ köfte de var senin çiğliğinden daha lezizi.

  5. Gerçekçi olun.. dedi ki:

    Sayın Zeynel Bakıcı.

    Kraldan çok kralcı olan, sizin söyleminiz olan sevgi, saygı anlayışına tamamen ters yönde davranarak alnının teri ile ekmeğini kazanan emekçi çalışanlar ile uğraşan, dalga geçen, laf atan, psikolojik baskı yapan, mobing uygulayanların bu eylemlerine artık bir son vermeleri için gereğini yapmalısınız. Bu durum devam ettiği sürece hizmet kalitesi düşecek, insanlar daha çok kutuplaşacaktır. Sürekli gergin bir ortam,aynı mekanda çalışıp birbirlerine ters ters bakan insanların ne kendilerine faydası olur ne de başkalarına…

    1. Anonim dedi ki:

      fotoğraftaki genç arkadaşların hangisinin ailesindensiniz acaba? sayın vefa ülgür döneminde yokmuydu acaba baskı, mobing ve diğer saydıklarınız. komik olmayın lütfen. daha önce neden konuşamıyordunuz ya da konuşmuyordunuz? yıllardır canları yanan birçok insan varken? işinize gelmediğinden olabilir mi? ya da size dokunan bir yılan olmadığından belki. Zeynel başkan gereğini her koşulda yapıyor merak etmeyin. vefa ülgürün attığı nefret tohumları yeşeriyor sadece. bunların da düzelmesi zaman alır. çok yormayın kendinizi.

      1. Anonim dedi ki:

        Hiç kimsenin ailesi değilim. Çoğunu da senin tanıdığın gibi tanırım. Hiç bir partinin fanatiği değilim. .Yaşım 67.Yaşım ve tecrübelerimle ilçemin insanlarının birbirine düşman olmasının hiç kimseye yararı olmadığını hatta zarar vereceğini biliyorum.Fotodaki genç insanların böyle yıpratılmasını doğru bulmuyorum. Bu konuda da ne kadar haklı olduğum ortaya çıktı. Zeynel Beyin adına cevap verecek kadar ileri gitmişsiniz.

        1. Anonim dedi ki:

          kimin ne kadar ileri gittiği ortada.zeynel bey adına verilmiş bir cevap olmadığı aşikar. fanatikliğini yapmıyorum. sizin serzenişiniz bu genç arkadaşlara bu kadar yüklenilmesi ise benim serzenişim de zeynel beye bu kadar yüklenilmesi. 15 yıldır süregelen bir korku imparatorluğunun çöküşüdür. dolayısıyla biraz zaman alacaktır düzenin oluşması. bir de anlamayı deneyin. birşey kaybetmezsiniz. zaten 15 yıl kayıp.

          1. Anonim dedi ki:

            Dikkat ederseniz ilk yorumumda asla Zeynel Bey’i eleştirmedim. Zeynel Bey’e yüklenmem söz konusu bile değil. Bu, bu kadar aşikar iken bana bu şekilde cevap vermeniz anlaşılır gibi değil. İnsanlar birbirlerine iyi dileklerini söyleyemiyecekler mi ? Birbirimize barış çubuğu uzatamıyacak mıyız? Bu bölünmenin ve düşmanlığın sona ermesi için en etkili ve yetkili isimden yardım istemenin neresi kötü ? Siz düzenin oluşması için zaman istiyorsunuz. Hangi düzenden bahsediyorsunuz? Bu kendi düzeninizin oluşması için istediğiniz bir zaman mı? Yapıcı ve iyi niyetle uzatılan elleri bu şekilde geri çevirmeniz sizin kendinizle sorunlarınız olduğunu gösteriyor. . Görünen o ki; Zeynel Bakıcı’nın daha çooook işi var. Kalın sağlıcakla..

          2. Anonim dedi ki:

            evet haklısınız çok iş var yapılacak. öncelikli olarak önyargılardan kurtulmak gerek. düzenden kastettiğimi yine kendinize göre yorumlamış ve tanımadığınız halde bana yüklenmişsiniz. işte budur tam behsettiğim. öyle paranoyaklaşmışız ki toplum olarak buluttan nem kapar haldeyiz. söylemişsiniz 67 yaşında olduğunuzu. ama halen kırmadan dökmeden birşeyi söylemeyi beceremiyorsunuz. kendimle ilgili sorunlarım olduğunu söylemeniz de ayrıca sizin çelişkilerinizin göstergesidir. beni tanımazsınıız etmezsiniz. nasıl böyle bir kanıya varabildiğinizi anlayamadım. e tabi bu da tecrübedir herhalde demek yerinde olur. tecrübelerinizle yolumuza ışık tutunuz o zaman. yermek, yıpratmak yerine. benim enerjim bol merak etmeyin. ancak sizin kadar boş vaktim yok ne yazık ki… allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin. sadece Zeynel Bey değil, hepimizin çok işi var…