site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldılar

Selçuk Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldılar
08.04.2014
A+
A-

selcukmhp-mazbata-toreni (1)

Selçuk’ta 30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimler sonrasında ilçede üçüncü parti olan MHP’den iki kişi belediye meclis üyeliğine seçildi. MHP’den Selçuk Belediye Meclisi üyesi seçilen Yaşar Yılmaz ve İbrahim Soğutmaz mazbatalarını düzenlenen törenle teslim aldılar.

Selçuk Belediye Meclisine iki üye çıkartan Milliyetçi Hareket Partisi’nin meclis üyeleri bugün yapılan törenle mazbatalarını aldılar. Yılmaz ve Soğutmaz mazbatasını aldıktan sonra partili arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.

30 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Selçuk Belediye Meclis üyeliğinde 5202 oy alarak seçimi 3. olarak bitiren ve Selçuk Belediye Meclisine 2 aday çıkaran MHP’nin üyeleri bugün düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Adliyede düzenlenen törene Belediye Başkan adayı Levent Görür, MHP İlçe Başkanı Ali Gümrah, Ülkü Ocakları Başkanı Memiş Esener ve çok sayıda partili katıldı.

Bu seçimlere sadece meclis üyesi çıkarmak için girmedik diyen Levent Görür; “Belediye Başkanlığını almak için mücadele ettik, fakat Selçuk seçmeni geçmişten gelen bazı güvensizliklerden dolayı tercihlerini bizden yana kullanmadı. Biz yaptığımız başarılı çalışmalar ile bu olumsuz düşünceleri boşa çıkardık. Geçen dönem yapılan seçime göre oyumuzu üçe katlayarak güvenilir olduğumuzu bu dönem ispatladık ve Selçuk halkının gözünde Milliyetçi Hareket Partisinin çıtasını yükselttik. Bu seçim döneminde yaşanan kararsızlıklar ve pişmanlıklar, gelecekteki dönem bizim lehimize işleyecektir. Sonuç olarak 2 meclis üyemizi Belediye Meclisine gönderdik. Birbirinden değerli bu iki arkadaşımızın Selçuk halkı için gerekli hizmeti yapacağından hiç şüphemiz yoktur. Kendilerine bu kutsal görevde başarılar dilerim. Milliyetçi Hareket Partisinin temsilcileri olarak partilerini ve kendilerine oy veren seçmenlerini en güzel şekilde temsil edeceklerine olan inancım sonsuzdur ’’ dedi.

Selçuk İlçe Seçim Kurulu Başkanı İrfan Ünivar, İbrahim Soğutmaz ve Yaşar Yılmaz’ın mazbatalarını vererek kendilerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İlçe Yönetim teşkilatı ve partililer mazbata töreninin ardından Selçuk MHP İlçe teşkilatına geçti. Mazbatalarını alan Belediye Meclis Üyeleri Yaşar Yılmaz ve İbrahim Soğutmaz ise, Selçuk halkı için gerekli hizmetleri dürüst bir şekilde gerçekleştireceklerine dair sözlerini verdiler. Yılmaz ve Soğutmaz “üstümüze düşen görev ve sorumlulukların en iyi şekilde altından kalkacağız ve MHP’yi en iyi şekilde yerlere getireceğiz” dediler.

Selçuk Belediye Meclis Üyelerinden Yaşar Yılmaz sözlerine şöyle devam etti; “Büyük bir sorumlulukla görevimizi yerine getirmeye çalışacağız. Önümüzdeki beş yıl içerisinde Selçuk’a hizmet etmek için adaletli ve hakkaniyet çerçevesi içerisinde büyük gayret sarf edeceğiz. Selçuk halkının menfaatine olacak her işin içerisinde olacağız. Şunu da Selçuk Kamuoyuna açıkça belirtmekte fayda var. Biz meclis faaliyetlerinin siyasi ranta dayalı çalışmalarında kesinle hiçbir siyasi parti ile birlikte olmayız. Sadece Selçuk halkının umumi menfaatleri ile ilgili güzel yatırımlarında problem üreten değil, problem çözen ve destek veren parti olacağız’’ dedi.

 selcukmhp-mazbata-toreni (2)

selcukmhp-mazbata-toreni (3)

selcukmhp-mazbata-toreni (4)

selcukmhp-mazbata-toreni (5)

YORUMLAR
  1. miharbi dedi ki:

    hayırlı uğurlu olsun akp nin rant oyunlarına destek vermeyecek olmanızdan dolayı içim rahat

  2. Anonim dedi ki:

    hayırlı uğurlu olsun inşlh

  3. Anonim dedi ki:

    Hayırlı uğurlu olsun ama inşallah diğer partilerin meclis üyeleriyle her konuda anlaşmalarını ve Selçukumuza hertürlü projelerde birlik olmalrını bir selçuklu vantandaşolark isterim.

  4. küçük bozkurt dedi ki:

    hayırlısı olsun iki amcama da LEVENT BAŞKAN da unutmasın her zaman arkandayız.

  5. YABANCI dedi ki:

    ISALLAH HAYIRLI UGURLU OLUR,ALLAH UTANDIRMASIN MHP CHP VEYA AKP MESELESI YAPMAYIN BIZ VEYA SIZ DIYE AYIRMADAN SELCUK ICIN SELCUKLU ICIN GERCEKTEN IHTIYAC SAHIBI BIRINE BIR KUM TANESI KADAR FAYDALI OLABILMEK KADAR GUZEL BIR SEY OLMAZ ALLAH HZ OMER ADALETI VE SEVKATI VERSIN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN BU SADECE BIR IKI KISI ICIN SOYLENMIS BIR SEY DEYIL BUTUN MESULUYET SAHIBI INSANALR ICIN YAPILMIS BIR YORUMDUR.